Santi Careta (músic i director dels Tallers Musicals D’Avinyó)
ESCENARI POLIVALENT a platea, poder experimentar amb diferents emplaçaments de l’escenari, p.e. possibilitat de col.locació al mig de la sala amb públic 360 graus o a llocs alternatius, escenari a diverses alçada o peu pla, grades al voltant… Proximitat per trencar jerarquia i que el públic sigui actiu. Que l’experiència sigui viva i singular per tothom, artistes, audiència i personal de la sala.
PERSONAL TÈCNIC I DE LA SALA, és vital treballar amb gent amb predisposició, que se sentin partícips i que facilitin la feina a les artistes, fent possible allò que requereix l’espectacle. Exemple a no seguir i em sap greu dir-ho: l’Auditori, funcionariat amb el NO per davant.
ESPAIS, espais cuidats acústica i estèticament, bon karma i feng-shui. Materials absorbents, cortines, moquetes, fusta, butaques còmodes… curiosament als teatres antics ho tenen i en canvi els equipaments nous solen ser freds, construïts amb materials barats. Els falta caràcter… Fer-ho ben fet un cop i que duri. Camerinos propers i còmodes.
Santi Careta (músic i director dels Tallers Musicals D’Avinyó)
- Pots trobar els articles resum d’aquest reportatge aquí: Com imagineu una Casa de la Música de Barcelona? (1ª part) i (2ª part)
- I aquí pots trobar totes les opinions compartides.
0 Respostes
Si vols pots seguir els comentaris per RSS.