e La casa (de la música) que vull 7 /Nativa La casa (de la música) que vull 7 /
Skip to content


La casa (de la música) que vull 7

Escrit el 10/06/2020 per Santi Careta a la categoria La casa (de la música) que vull.
Tags:

Santi Careta (músic i director dels Tallers Musicals D’Avinyó)

ESCENARI POLIVALENT a platea, poder experimentar amb diferents emplaçaments de l’escenari, p.e. possibilitat de col.locació al mig de la sala amb públic 360 graus o a llocs alternatius, escenari a diverses alçada o peu pla, grades al voltant… Proximitat per trencar jerarquia i que el públic sigui actiu. Que l’experiència sigui viva i singular per tothom, artistes, audiència i personal de la sala.

PERSONAL TÈCNIC I DE LA SALA, és vital treballar amb gent amb predisposició, que se sentin partícips i que facilitin la feina a les artistes, fent possible allò que requereix l’espectacle. Exemple a no seguir i em sap greu dir-ho: l’Auditori, funcionariat amb el NO per davant.

ESPAIS, espais cuidats acústica i estèticament, bon karma i feng-shui. Materials absorbents, cortines, moquetes, fusta, butaques còmodes… curiosament als teatres antics ho tenen i en canvi els equipaments nous solen ser freds, construïts amb materials barats. Els falta caràcter… Fer-ho ben fet un cop i que duri. Camerinos propers i còmodes.

Santi Careta (músic i director dels Tallers Musicals D’Avinyó)

 


Il·lustració de Xavier Alamany pel número 41 de Nativa en paper (cliqueu la imatge).

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )