e Què és Indigestió? | Nativa
Skip to content


Què és Indigestió?

-> castellano

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. A diferència d’altres organitzacions el nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes, anant una mica més enllà dels tòpics i estereotips als que ens acostuma el mercat.

Del que hem fet fins ara, podem destacar que hem col.laborat amb bona part de l’escena pop barcelonina, i també amb la més experimental. I que també hem treballat de diferents maneres amb les administracions, amb molts dels agents del sector i, més recentment, amb el món acadèmic relacionable amb la música. Fruït d’això hem contribuït a generar certa sensibilitat envers els músics de la ciutat, i en el desenvolupament d’alguns projectes públics relacionats amb la música de base.

La nostra activitat actual consisteix en una programació de concerts amb alguns trets singulars, l’Hipersons, editem vàries publicacions -la revista Nativa i la col.lecció de llibres Idees per la música, i organitzem espais de reflexió que tenen a l’hora una funció divulgativa, compartir coneixement, i nodrir-nos com a organització amb noves idees. Suport a la creació, comunicació i reflexió es complementen, en la nostra acció.

A banda de la pròpia iniciativa, el treball d’Indigestió es du a terme gràcies al suport -principalment econòmic d’algunes institucions, i el d’una extensa xarxa de relacions inter-personals i a vegades amb altres organitzacions, que pren forma en la col.laboració amb músics, persones que escriuen a les publicacions, col.laboradors a l’hora de programar activitats, gent que aporta idees d’altres maneres, suport en la distribució de la revista, i subscripcions individuals o corporatives.

El principal repte de futur d’Indigestió és passar de ser una cèl.lula activa a una organització amb un suport social més ampli.

Més informació:

Posicionament d’Indigestió.

El pressupost d’Indigestió.

Article a la revista Periférica.

[Download not found]

Medalla del FAD, l’abril del 2009.Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )