e 23M. 2ª Tertúlia sobre educació i cultura |Nativa
Skip to content


23M. 2ª Tertúlia sobre educació i cultura

Escrit el 18/05/2016 per admin a la categoria OPINIÓ.
Tags:

Dilluns, 23 de Maig
Cultura i educació (II)
Obrirà la conversa: Laura Benítez.

Lloc: Heliogàbal. Ramon y Cajal, 80. Barcelona.
Horari: de 10’00 a 11’30 del matí.
Assistència lliure (* veure nota final)

Partint de les qüestions obertes en l’anterior tertúlia, la idea és aprofundir en aquells aspectes que la primera conversa hagi deixat oberts, i, sobretot, orientar-nos més cap a la formulació de propostes i intuïcions per actuar o per seguir pensant el tema.

 

* L’assistència és lliure, i podeu venir el dia de la convocatòria sense cap problema, però a nosaltres ens ajuda molt que ens aviseu per a organitzar-nos millor. Si podeu, envieu-nos un correu a info@nativa.cat amb l’assumpte “tertúlia 23M” per a anunciar-nos que vindreu.

En aquest enllaç -a la part inferior de l’entrada- expliquem alguna cosa del com i perquè d’aquest format de tertúlia: https://nativa.cat/2016/04/dues-tertulies-sobre-cultura-i-educacio/


 

(actualitzat el 24/5/2016) Àudio i foto de la trobada: https://nativa.cat/2016/05/audio-de-2a-tertulia-cultura-i-educacio/

CiAn_WfWwAAqwuc.jpg-large

Foto: Jordi Ferreiro


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )