e 7S: Fòrum Indigestió (15ª edició) |Nativa
Skip to content


7S: Fòrum Indigestió (15ª edició)

Escrit el 29/08/2016 per admin a la categoria Fòrum, OPINIÓ.
Tags:

(informació actualitzada el 3 de setembre)

Dimecres 7 de setembre, a les 19’00 h.
Lloc: Espai Germanetes (C/ Viladomat 142, Barcelona). Entrada lliure.

Com potser ja sabreu el fòrum és una trobada en la que convidem a participar a vuit persones, ben diverses entre elles, fent un breu monòleg de 5 minuts sobre qüestions relacionades amb la cultura. També hi participen músics, que marquen els temps de les xerrades si s’escau, i fan breus intervencions musicals entre elles.

IMG_3835

Aquest any hi haurà alguns canvis en aquesta tradició que els que ja coneixeu el Fòrum sabreu veure:

  • El Fòrum serà en un espai obert, al carrer. En concret, a Germanetes, que ens agrada especialment pel que té d’espai autogestionat per veïns i veïnes, i per la bona acollida que han fet a la proposta.
  • Aquest any -a diferència d’edicions anteriors- hem proposat un tema comú a les intervencions: La idea de política cultural. Ho fem, però, en els termes que proposàvem en la convocatòria, que ens sembla que han interpretat molt bé les persones que ja s’han compromès a participar. No es tracta, per tant d’un espai professional o acadèmic, ni d’un debat convencional sobre aquest tema sinó que estaríem més aprop d’una possibilitat oberta de posar en qüestió les experteses i els límits amb que sovint es tracten aquestes qüestions.
  • Hem obert la possibilitat de presentar-se voluntàriament a fer discursos. Això ja ha estat així en bona part de les intervencions compromeses, i encara hi haurà la possibilitat d’incorporar fins a quatre propostes més el dia de l’acte. Per a fer-ho, però, val la pena portar-ho una mica preparat, això d’exposar una idea que vagi més enllà de l’auto-propaganda o de la rèplica, en un temps acotat no és gens fàcil. Encara ens podeu escriure a info@nativa.cat per proposar noves intervencions.
  • Les intervencions musicals seran diverses enlloc de venir d’una única formació, com habitualment. Hem pensat que és una bona manera de reforçar l’accent col·lectiu que volem donar a la proposta d’aquest any i estem encantats de les músiques i músics que han respost a la proposta.

 

Intervencions confirmades:

Marta Vallejo
“Els meus amics culturetes”

Judit Font
“Perquè defensar la renda bàsica des de la cultura?”

Roger Peláez
“Poder i ‘artilugis’ substitutoris”

Edu Alonso Castillon
“La cultura és menys travesti que els governs”

Oscar Guayabero
“De centres i perifèries culturals”

Pedro Struckjel
“¿Se puede deshomologar la chocolatada?”

Magda Guillén
“La cultura està de rebaixes”

Adriana Partal
“Mètriques tètriques”

 

Intervencions musicals de Pepe Rovira, Extraño Weys, Maria Arnal i Gerard Segura (Vàlius, El Pèsol Feréstec…).

Coordina l’acte: Jordi Oliveras

Habitualment, el fòrum també és un bon punt de trobada de persones ben diverses amb la reflexió i activitat a l’entorn de la cultura com a nexe comú.

 

Vídeo del fòrum: https://nativa.cat/2015/05/video-del-14e-forum-indigestio/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )