e 7S: Fòrum Indigestió (15ª edició) | Nativa
Skip to content


7S: Fòrum Indigestió (15ª edició)

Escrit el 29/08/2016 per admin a la categoria Fòrum, OPINIÓ.
Tags:

(informació actualitzada el 3 de setembre)

Dimecres 7 de setembre, a les 19’00 h.
Lloc: Espai Germanetes (C/ Viladomat 142, Barcelona). Entrada lliure.

Com potser ja sabreu el fòrum és una trobada en la que convidem a participar a vuit persones, ben diverses entre elles, fent un breu monòleg de 5 minuts sobre qüestions relacionades amb la cultura. També hi participen músics, que marquen els temps de les xerrades si s’escau, i fan breus intervencions musicals entre elles.

IMG_3835

Aquest any hi haurà alguns canvis en aquesta tradició que els que ja coneixeu el Fòrum sabreu veure:

  • El Fòrum serà en un espai obert, al carrer. En concret, a Germanetes, que ens agrada especialment pel que té d’espai autogestionat per veïns i veïnes, i per la bona acollida que han fet a la proposta.
  • Aquest any -a diferència d’edicions anteriors- hem proposat un tema comú a les intervencions: La idea de política cultural. Ho fem, però, en els termes que proposàvem en la convocatòria, que ens sembla que han interpretat molt bé les persones que ja s’han compromès a participar. No es tracta, per tant d’un espai professional o acadèmic, ni d’un debat convencional sobre aquest tema sinó que estaríem més aprop d’una possibilitat oberta de posar en qüestió les experteses i els límits amb que sovint es tracten aquestes qüestions.
  • Hem obert la possibilitat de presentar-se voluntàriament a fer discursos. Això ja ha estat així en bona part de les intervencions compromeses, i encara hi haurà la possibilitat d’incorporar fins a quatre propostes més el dia de l’acte. Per a fer-ho, però, val la pena portar-ho una mica preparat, això d’exposar una idea que vagi més enllà de l’auto-propaganda o de la rèplica, en un temps acotat no és gens fàcil. Encara ens podeu escriure a info@nativa.cat per proposar noves intervencions.
  • Les intervencions musicals seran diverses enlloc de venir d’una única formació, com habitualment. Hem pensat que és una bona manera de reforçar l’accent col·lectiu que volem donar a la proposta d’aquest any i estem encantats de les músiques i músics que han respost a la proposta.

 

Intervencions confirmades:

Marta Vallejo
“Els meus amics culturetes”

Judit Font
“Perquè defensar la renda bàsica des de la cultura?”

Roger Peláez
“Poder i ‘artilugis’ substitutoris”

Edu Alonso Castillon
“La cultura és menys travesti que els governs”

Oscar Guayabero
“De centres i perifèries culturals”

Pedro Struckjel
“¿Se puede deshomologar la chocolatada?”

Magda Guillén
“La cultura està de rebaixes”

Adriana Partal
“Mètriques tètriques”

 

Intervencions musicals de Pepe Rovira, Extraño Weys, Maria Arnal i Gerard Segura (Vàlius, El Pèsol Feréstec…).

Coordina l’acte: Jordi Oliveras

Habitualment, el fòrum també és un bon punt de trobada de persones ben diverses amb la reflexió i activitat a l’entorn de la cultura com a nexe comú.

 

Vídeo del fòrum: https://nativa.cat/2015/05/video-del-14e-forum-indigestio/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )