e Ens ajudes amb una nota? | Nativa
Skip to content


Ens ajudes amb una nota?

Traducción al castellano al final de la página

Estem preparant la documentació per demanar subvenció per Indigestió (Nativa, Fòrums, accions amb músics i demés…) i hi ha una forma de suport que estem treballant en els darrers temps que et proposem, si et ve de gust. Es tracta de fer i enviar-nos un escrit -una carta, un mail, el que vulguis- exposant perquè et sembla interessant o t’és útil el projecte.

L’adjuntaríem amb altres que ja tenim i el presentaríem amb el projecte. La idea és fer valdre el projecte des d’aquests suports qualitatius, enlloc de la sola exposició tècnica del que farem o de coses com el número de socis, el número de participants o els ingressos generats. Els sistemes de presentació i avaluació de projectes es basen en tot un sistema, aparentment molt tècnic, que fa difícil la valoració qualitativa dels projectes i l’opinió de les persones que hi participen i en treuen profit.

La teva aportació amb paraules ens sembla, ara per ara, millor que un crowfunding. El diner públic ja és diner “nostre”, de la gent. Amb aquesta mena d’accions pensem que també podem intentar expressar quina mena de polítiques ens semblarien adequades.

Et sembla bé? Si ho vols fer ens aniria molt bé tenir-ho abans de dimarts 15 d’abril, mitjançant un mail a info@nativa.cat. No oblidis posar el teu nom, i, si pot ser, algun altre element que t’identifiqui, com feina, estudis, aficions, associació a la que pertanys… que a nosaltres ens permetrà mostrar la diversitat de gent que fa servir el que fem.

Nota 1: Pensem que això que us proposem ha d’anar acompanyat d’un esforç de transparència més gran per part nostra. Fa temps que hi pensem, i alguna petita passa sí que hem fet. Si no ho és més, és per què l’estructura és molt petita per dedicar-hi prou temps. En qualsevol cas, amb aquesta proposta ens hi sentim més obligats.

Nota 2: Si et ve de gust i no et va bé la data, ens interessa igualment, que ja ho anirem sumant en altres moments.

_______________

Estamos preparando la documentación para solicitar subvención para Indigestió (Nativa, Fórums, acciones con músicos y demás,… ) y hay una forma de apoyo que estamos trabajando en los últimos tiempos que te proponemos, si te apetece. Se trata de hacer y enviar un escrito -una carta, un mail, lo que quieras – exponiendo porque te parece interesante o te es útil el proyecto.

Lo adjuntariamos con otros que ya tenemos y presentaríamos con el proyecto. La idea es hacer valer el proyecto desde estos soportes cualitativos, en lugar de la sola exposición técnica de lo que haremos o de cosas como el número de socios, el número de participantes o los ingresos generados. Los sistemas de presentación y evaluación de proyectos se basan en todo un sistema, aparentemente muy técnico, que hace difícil la valoración cualitativa de los proyectos y la opinión de las personas que participan y sacan provecho.

Tu aportación con palabras nos parece, por ahora, mejor que un crowfunding. El dinero público ya es dinero “nuestro”, de la gente. Con este tipo de acciones pensamos que también podemos intentar expresar qué tipo de políticas nos parecerían adecuadas.

¿Te parece bien? Si quieres hacerlo nos iría muy bien tenerlo antes del martes 15 de abril, mediante un mail a info@nativa.cat. No olvides poner tu nombre, y, si puede ser, algún otro elemento que te identifique, como trabajo, estudios, aficiones, asociación a la que perteneces… que a nosotros nos permitirá mostrar la diversidad de gente que utiliza lo que hacemos.

Nota 1: Pensamos que esto que proponemos debe ir acompañado de un esfuerzo de transparencia por nuestra parte. Hace tiempo que pensamos , y algún pequeño pasa sí hemos hecho. Si no lo es más, es por qué la estructura es muy pequeña para dedicarle el tiempo necesario. En cualquier caso, con esta propuesta nos sentimos más obligados.

Nota 2: Si te apetece y no te va bien la fecha, nos interesa igualmente, que ya lo iremos sumando en otros momentos.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )