e 15 de desembre. 20è Fòrum Indigestió |Nativa
Skip to content


15 de desembre. 20è Fòrum Indigestió

Escrit el 13/12/2021 per admin a la categoria Campanya.
Tags:

Dimecres 15 de desembre, a les 19:00 h.
Lloc: La Deskomunal.
Entrada lliure. Aforament limitat. (Caldrà el passaport COVID!)

Arribem a la vintena edició del Fòrum Indigestió. Vint edicions! Ens agradaria fer una festa grossa per celebrar el número rodó, però ens sembla que no tenim prou aire per a poder donar-li aquesta volada.

Per opció i evolució, el Fòrum sempre ha tingut alguna cosa de mirall de què estem vivint, si més no, des del raconet en què actuem. I ara ens afecta, com a tanta gent, aquest ambient pandèmic. Fins al punt que, trencant la tradició de no posar tema a les intervencions, hem decidit que aquest any proposem que es parli de vida i treball en temps pandèmics.

Encara més pandèmia?, pensarà algú. És ben cert que la qüestió és omnipresent als mitjans públics, per exemple, Tanmateix, també tenim la intuïció que alguna gent no hem trobat una manera de posar en comú i mirar el moment a la nostra manera. La polarització pro i antivacunes no ens serveix com a marc de diàleg, per exemple. I totes aquestes coses de la fatiga, dels canvis d’actitud davant del treball i d’altres, ens preocupen i interessen, però no les tenim ben païdes.

Quan va començar el confinament, hi ha gent que va córrer molt per dir el que canviaria, potser precipitadament. Per contra, ara que ja tenim una mica de perspectiva, potser parlem poc del que ja veiem que ha canviat o està canviant.

Com ja és habitual, el fòrum és una trobada en la qual convidem a participar a vuit persones, fent un breu monòleg de 5 minuts sobre qüestions relacionades amb la cultura. Aquest cop ho faran des de punts de vista ben diferents, amb aquesta perspectiva que dèiem. També hi serà una música, l’Alba Careta, fent intervencions musicals entre monòleg i monòleg.

Habitualment, el fòrum també és un bon punt de trobada de persones ben diverses amb la reflexió i activitat entorn de la cultura com a nexe comú.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )