e 28O Tertúlia: Subvencions per la cultura. Necessitem pensar-les. |Nativa
Skip to content


28O Tertúlia: Subvencions per la cultura. Necessitem pensar-les.

Escrit el 21/10/2021 per La Murga a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Dijous, 28 d’octubre.
Tertúlia oberta sobre les subvencions per la cultura.

Lloc: L’Automàtica. Carrer de la Legalitat 18. Barcelona.
Horari: de 18:00 a 20:00.
Obriran la conversa: Cristina Tascón i Jordi Oliveras, membres de La Murga.
Assistència lliure, fins al límit d’aforament (*)

Des de la cooperativa La Murga tenim ganes de pensar en el sistema de subvencions dedicades a la cultura, amb esperit autònom, i més enllà dels debats endogàmics, que miren principalment les afectacions particulars, o conjunturals, que atenen situacions d’emergència.

Ens volem preguntar sobre els hàbits administratius en la seva gestió, sobre el benefici públic que suposen o no o sobre la ideologia que es troba darrere la forma d’orientar-les (esquematització i temporalitat dels projectes, sistemes de valoració), entre altres coses.

Potser d’entrada no semblen els temes més fascinants, però partim del convenciment que tot sistema administratiu encarna una orientació política, una forma d’organitzar la societat, i des d’aquí el debat ens resulta interessant. Com a pista d’això que diem, potser us pot interessar aquest text.

A la tertúlia hi haurà una introducció d’uns 30 minuts per emmarcar la conversa, i després establirem diàleg entre les persones participants.


* Cal la inscripció. En cas que decideixis venir a darrera hora et podràs inscriure a la porta, si l’aforament ho permet.

Formulari d’Inscripció

   


  0 Respostes

  Si vols pots seguir els comentaris per RSS.  Pots escriure HTML senzill

  Trackback?  Autors

  Arxius

  Què és Indigestió?

  Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

  Contacte

  Mail to info(a)nativa.cat

  Política de privacitat

  Donen suport

  fesnos_indies
  mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )