e La casa (de la música) que vull 38 |Nativa
Skip to content


La casa (de la música) que vull 38

Escrit el 10/06/2020 per Xamfrà a la categoria La casa (de la música) que vull.
Tags:

Xamfrà

Des de Xamfrà entenem que la Casa de la Música hauria d’esdevenir un espai polifuncional que tingués diversos eixos de treball enfocats a la promoció de la música i els músics Km0, acollint tota mena d’activitats relacionades amb la formació, producció i exhibició musicals.

Pensem que la gestió d’aquest nou espai hauria de ser a càrrec d’una plataforma formada per diferents agents i col·lectius que tenen per objectiu la reivindicació de la música i dels músics, a través d’una aliança perquè la Casa de la Música pogués esdevenir:

  • Espai d’oportunitat d’inici de professionalització de diferents oficis relacionats amb la música i de músics i agrupacions musicals emergents
  • Espai d’exhibició: concerts, actuacions… de grups de tot tipus de música Km0, amb espai per músics i agrupacions professionals, amateurs, de projectes comunitaris…
  • Espai de formació i experimentació de nous projectes musicals a la ciutat.
  • Possible seu d’organitzacions que vetllen pels drets de les professions musicals: Acadèmia catalana de la Música, SMACS, Plataformes Comunitàries (Cultura de Base) …

La concreció d’activitats i accions promogudes des de La Casa de la Música podria articular-se a través de processos participatius que prioritzessin propostes musicals fetes a partir de col·laboracions entre agents i col·lectius i/o projectes de desenvolupament cultural comunitari”.

Xamfrà

 


Il·lustració de Xavier Alamany pel número 41 de Nativa en paper (cliqueu la imatge).


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )