e La casa (de la música) que vull 2 |Nativa
Skip to content


La casa (de la música) que vull 2

Escrit el 10/06/2020 per Dinamo DIY Espai a la categoria La casa (de la música) que vull.
Tags:

Dinamo DIY Espai

Ens imaginem una casa de música, autogestionada, participativa, horitzontal on es puguin desenvolupar i dur a terme tot tipus d’activitats entorn el mitja sense cap tipus de discriminació de genere o ètnia. Malauradament si la institució es al darrere es coarta la llibertat de creació i expressió i arriba la censura. Per tant l’única opció es que es porti des de la base, per la gent i per a la gent, lliure d’institucions i partits polítics.

A la ciutat de Barcelona fa gairebé 40 anys que es dinamitzen i s’organitzen regularment milions d’activitats relacionades amb la música, en centres socials okupats i altres espais de caire autònom o associatiu, on el teixit i la riquesa cultural no comercial creix lentament però amb pas ferm i es realment en aquests espais on es couen i s’estableixen els vincles i els ciments d’un bon i potent camp de cultiu col·lectiu al marge de qualsevol administració o institució.

Dinamo DIY Espai


Il·lustració de Xavier Alamany pel número 41 de Nativa en paper (cliqueu la imatge).


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )