e La casa (de la música) que vull 1 |Nativa
Skip to content


La casa (de la música) que vull 1

Escrit el 10/06/2020 per Xavier Riembau a la categoria La casa (de la música) que vull.
Tags:

Xavier Riembau (Diego Armando Dj)

Hi ha una cosa que crec que ha ser la Casa de la Música: un espai públic sense gestió privada on hi tinguin cabuda els músics de la ciutat comtal, especialment els projectes que no estan visibilitzats en les programacions habituals. Si es vol fer una programació el màxim de transversal és important no només refiar-se de les propostes que t’arribin, s’han d’anar a buscar. Sovint la comunicació de gran part de les activitats culturals no arriben a una part important de la societat, ja n’hi ha prou de programacions on no veiem reflectida la diversitat que un troba quan va en metro. Per altra banda, l’espai escollit per mi ja és un error, és un espai massa gran per gestionar amb criteris no comercials.

Xavier Riembau (Diego Armando Dj)

 


Il·lustració de Xavier Alamany pel número 41 de Nativa en paper (cliqueu la imatge).


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )