e 4A: Vermut virtual de La Murga |Nativa
Skip to content


4A: Vermut virtual de La Murga

Escrit el 02/04/2020 per La Murga a la categoria El COVID19 i la cultura que ve.
Tags: .

La Murga proposa: “Vermut virtual sobre cultura, treball i renda bàsica universal”

Dissabte, 4 d’Abril, de 12:00 a 14:00.
Lloc: vídeo conversa, amb jitsi.
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

(Et passarem l’adreça del jitsi després que t’inscriguis. La inscripció és un requisit que ens ajuda a preveure quantes i quines persones serem i organitzar millor la conversa)

La Murga, la cooperativa desenvolupada a partir d’Indigestió, estava a punt de constituir-se abans del confinament pel COVID19. La reclusió ens impedeix anar al notari, però no començar a actuar. Des del lloc on volem fer-ho -pensant la cultura com quelcom comú-, i tenint en compte alguns debats culturals que hi ha hagut a xarxes i en alguns mitjans els darrers dies, tenim ganes d’intercanviar impressions entre nosaltres i amb més gent, i explorar el lloc on es poden trobar cultura, treball i renda bàsica universal. L’objectiu és compartir idees sobre la situació actual del treball cultural en relació a la crisi -present i futura-, recuperar reflexions del passat recent que ara prenen nova presència i rellevància, i reflexionar sobre propostes concretes que ens puguin activar. En aquest darrer sentit, no és aleatori que incloguem la mesura de la renda bàsica universal i el seu diàleg amb el present com a tema de conversa. El vermut és informal, però el convoquem amb la intenció d’imaginar actuacions concretes!


Inscripció al Vermut


  Alguns textos que poden inspirar el debat:

   

  Font: Heura Negra / Assemblea Llibertària de Vallcarca.


  0 Respostes

  Si vols pots seguir els comentaris per RSS.  Pots escriure HTML senzill

  Trackback?  Autors

  Arxius

  Què és Indigestió?

  Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

  Contacte

  Mail to info(a)nativa.cat

  Política de privacitat

  Donen suport

  fesnos_indies
  mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )