e 19A: Vermut virtual de La Murga | Nativa
Skip to content


19A: Vermut virtual de La Murga

Escrit el 15/04/2020 per La Murga a la categoria El COVID19 i la cultura que ve.
Tags:

La Murga proposa: “Sectors, sindicalismes i cultura”

Diumenge, 19 d’Abril, de 12:00 a 14:00.
Lloc: vídeo conversa, amb jitsi.
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

(Et passarem l’adreça del jitsi després que t’inscriguis. La inscripció és un requisit que ens ajuda a preveure quantes i quines persones serem i organitzar millor la conversa)

Després del vermut virtual de l’altre dia, seguint alguns fils que es van obrir, i tenint en compte el moviment que hi ha aquests dies, proposem una nova conversa més centrada en les diferents formes d’organitzar-se a l’entorn del treball cultural, i les demandes que s’estan formulant per afrontar la crisi.

La Murga proposa aquest debat des d’una posició pròpia que precisament no és gaire específicament sectorial, però entenent que, des del punt de vista conjuntural, des de l’empatia, i en el cas d’algunes persones associades, des de l’afectació directa, té sentit i ens interessa obrir aquesta conversa.

Sense entrar en el joc de les representacions, la conversa comptarà amb les intervencions d’algunes persones implicades en processos col·lectius sectorials i el posterior debat amb qualsevol que vulgui intervenir, amb l’objectiu general de compartir perspectives sobre què es fa i buscar què es podria fer des de la sindicació d’interessos de gent que treballa en cultura, per una sortida de la crisi favorable als de baix.


Inscripció al Vermut


Alguns textos que poden inspirar el debat:

Font: Heura Negra / Assemblea Llibertària de Vallcarca. (Una mica modificada, això sí).


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )