e 19A: Vermut virtual de La Murga |Nativa
Skip to content


19A: Vermut virtual de La Murga

Escrit el 15/04/2020 per La Murga a la categoria El COVID19 i la cultura que ve.
Tags: .

La Murga proposa: “Sectors, sindicalismes i cultura”

Diumenge, 19 d’Abril, de 12:00 a 14:00.
Lloc: vídeo conversa, amb jitsi.
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

(Et passarem l’adreça del jitsi després que t’inscriguis. La inscripció és un requisit que ens ajuda a preveure quantes i quines persones serem i organitzar millor la conversa)

Després del vermut virtual de l’altre dia, seguint alguns fils que es van obrir, i tenint en compte el moviment que hi ha aquests dies, proposem una nova conversa més centrada en les diferents formes d’organitzar-se a l’entorn del treball cultural, i les demandes que s’estan formulant per afrontar la crisi.

La Murga proposa aquest debat des d’una posició pròpia que precisament no és gaire específicament sectorial, però entenent que, des del punt de vista conjuntural, des de l’empatia, i en el cas d’algunes persones associades, des de l’afectació directa, té sentit i ens interessa obrir aquesta conversa.

Sense entrar en el joc de les representacions, la conversa comptarà amb les intervencions d’algunes persones implicades en processos col·lectius sectorials i el posterior debat amb qualsevol que vulgui intervenir, amb l’objectiu general de compartir perspectives sobre què es fa i buscar què es podria fer des de la sindicació d’interessos de gent que treballa en cultura, per una sortida de la crisi favorable als de baix.


Inscripció al Vermut


  Alguns textos que poden inspirar el debat:

  Font: Heura Negra / Assemblea Llibertària de Vallcarca. (Una mica modificada, això sí).


  0 Respostes

  Si vols pots seguir els comentaris per RSS.  Pots escriure HTML senzill

  Trackback?  Autors

  Arxius

  Què és Indigestió?

  Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

  Contacte

  Mail to info(a)nativa.cat

  Política de privacitat

  Donen suport

  fesnos_indies
  mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )