e 10 coses que he après sobre participació a la meva feina. L’Escoleta #5 |Nativa
Skip to content


10 coses que he après sobre participació a la meva feina. L’Escoleta #5

Escrit el 11/06/2019 per admin a la categoria L'Escoleta.
Tags:

L’Escoleta #5:
“10 coses que he après sobre participació a la meva feina.”
Amb Jordi Oliveras

Dijous, 20 de Juny, de 19’00 a 21:00.
Lloc: Ateneu l’Harmonia.
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

La idea principal de la sessió és posar en qüestió el pessimisme amb el que abordem les propostes de participació, fent algunes propostes que ajudin a modular aquest pessimisme. No penso només en el pessimisme que de seguida salta quan surt la paraula participació, sinó, més a fons, el pessimisme sobre les possibilitats humanes que hi ha darrera aquesta posició, i en aquest sentit trobo que hi ha coincidències entre els favorables i els contraris a la participació, que en el fons a vegades semblen coincidir en la mirada sobre les persones.

Ho faré a través d’un petit viatge per alguns aprenentatges en la meva feina, ordenats en un decàleg, per acabar amb una proposta: primer, el reconeixement de que, colectivament, no en sabem prou. Després una invitació a la insistència i la paciència. Tot això, passant per algunes propostes de matisos i aprenentatges pendents.


Inscripció a la sessió #5 de L’Escoleta

  Adaptació d’una imatge de: Hassanelsayad. Llicència CC (CC BY-SA 4.0)


  0 Respostes

  Si vols pots seguir els comentaris per RSS.  Pots escriure HTML senzill

  Trackback?  Autors

  Arxius

  Què és Indigestió?

  Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

  Contacte

  Mail to info(a)nativa.cat

  Política de privacitat

  Donen suport

  fesnos_indies
  mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )