Skip to content


10 coses que he après sobre participació a la meva feina. L’Escoleta #5

Escrit el 11/06/2019 per admin a la categoria L'Escoleta.
Tags:

L’Escoleta #5:
“10 coses que he après sobre participació a la meva feina.”
Amb Jordi Oliveras

Dijous, 20 de Juny, de 19’00 a 21:00.
Lloc: Ateneu l’Harmonia.
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

La idea principal de la sessió és posar en qüestió el pessimisme amb el que abordem les propostes de participació, fent algunes propostes que ajudin a modular aquest pessimisme. No penso només en el pessimisme que de seguida salta quan surt la paraula participació, sinó, més a fons, el pessimisme sobre les possibilitats humanes que hi ha darrera aquesta posició, i en aquest sentit trobo que hi ha coincidències entre els favorables i els contraris a la participació, que en el fons a vegades semblen coincidir en la mirada sobre les persones.

Ho faré a través d’un petit viatge per alguns aprenentatges en la meva feina, ordenats en un decàleg, per acabar amb una proposta: primer, el reconeixement de que, colectivament, no en sabem prou. Després una invitació a la insistència i la paciència. Tot això, passant per algunes propostes de matisos i aprenentatges pendents.


Inscripció a la sessió #5 de L’Escoleta

Adaptació d’una imatge de: Hassanelsayad. Llicència CC (CC BY-SA 4.0)


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Rubén Martínez: Gracias por el comentario, Laura. No digo que sean agentes pasivos, sino que tienen una posición...
  • Laura: Tampoco podemos situar a los artistas, etc. como agentes meramente pasivos en estos procesos. En el caso de...
  • Daniel: Qué buen artículo. Ciertamente se ha hecho a veces una lectura cómoda de la situación y se ha utilizado el...
  • De gismana y que.: Si subes la colla, te oyen hasta los cantos de la barrica.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )