e Spoti Politics: ¿podría el algoritmo de Spotify influenciar nuestro voto?. L'Escoleta #4 | Nativa
Skip to content


Spoti Politics: ¿podría el algoritmo de Spotify influenciar nuestro voto?. L’Escoleta #4

Escrit el 14/04/2019 per admin a la categoria L'Escoleta.
Tags:

(actualitzat el 13/05/2019)

L’Escoleta #4: “Spoti Politics: ¿podría el algoritmo de Spotify influenciar nuestro voto?”
Amb Dani Cantó

Dijous, 16 de Maig, de 19’00 a 21:00.
Lloc: El Genio Equivocado (botiga).
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

Sabem que a partir de les darreres eleccions americanes s’ha anat obrint pas un important debat sobre l’impacte de xarxes com Facebook en les campanyes electorals i el condicionament del vot. Doncs bé, Dani Cantó proposa un pas més en aquest debat i planteja la pregunta de si Spotify, amb el seu coneixement sobre els nostres hàbits i gustos també podria intervenir en una campanya electoral. Un debat a mig pas entre les hipòtesis futures i les dades reals ja disponibles.

L’Escoleta és una iniciativa del grup promotor de la cooperativa Indigestió que consisteix en muntar un seguit de sessions en les que les persones implicades en aquest procés compartim coneixements i inquietuds. Ens sembla una bona idea per donar forma a una cooperativa de consum cultural.


Inscripció a la sessió #4 de L’Escoleta

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )