e Xerrada: Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord | Nativa
Skip to content


Xerrada: Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord

Escrit el 27/03/2019 per admin a la categoria Campanya.
Tags:

Dijous, 28 de Març, de 17’30h a 19’00h
Davant la Capella de la Misericòrdia (Elisabets 8)

Els promotors del manifest Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord proposem una trobada per a conversar sobre les diverses motivacions que han impulsat a moltes diverses persones a manifestar aquesta posició.

Com tot manifest, aquest va ser mogut per un procés a distància en que gent diferent donava suport a un text. Ara ens podem trobar presencialment i contrastar-ho, entre els que tenim alguna posició comú, amb gent que no treballa en cultura però també està interessada en la qüestió i també amb gent que treballi en cultura i mantingui posicions diferents.

La conversa es realitzarà en el marc de les activitats que la gent del CAP i veïns i veïnes del Raval realitzen a la Capella, reclamant-la.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )