e Xerrada: Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord |Nativa
Skip to content


Xerrada: Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord

Escrit el 27/03/2019 per admin a la categoria Campanya.
Tags:

Dijous, 28 de Març, de 17’30h a 19’00h
Davant la Capella de la Misericòrdia (Elisabets 8)

Els promotors del manifest Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord proposem una trobada per a conversar sobre les diverses motivacions que han impulsat a moltes diverses persones a manifestar aquesta posició.

Com tot manifest, aquest va ser mogut per un procés a distància en que gent diferent donava suport a un text. Ara ens podem trobar presencialment i contrastar-ho, entre els que tenim alguna posició comú, amb gent que no treballa en cultura però també està interessada en la qüestió i també amb gent que treballi en cultura i mantingui posicions diferents.

La conversa es realitzarà en el marc de les activitats que la gent del CAP i veïns i veïnes del Raval realitzen a la Capella, reclamant-la.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )