Skip to content


Xerrada: Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord

Escrit el 27/03/2019 per admin a la categoria Campanya.
Tags:

Dijous, 28 de Març, de 17’30h a 19’00h
Davant la Capella de la Misericòrdia (Elisabets 8)

Els promotors del manifest Gent que treballa en cultura en suport del CAP Raval Nord proposem una trobada per a conversar sobre les diverses motivacions que han impulsat a moltes diverses persones a manifestar aquesta posició.

Com tot manifest, aquest va ser mogut per un procés a distància en que gent diferent donava suport a un text. Ara ens podem trobar presencialment i contrastar-ho, entre els que tenim alguna posició comú, amb gent que no treballa en cultura però també està interessada en la qüestió i també amb gent que treballi en cultura i mantingui posicions diferents.

La conversa es realitzarà en el marc de les activitats que la gent del CAP i veïns i veïnes del Raval realitzen a la Capella, reclamant-la.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...
  • Lola: Totalment identificada,9anys de cansament i es casa vida social. Moltes gràcies.
  • Bianca: Propongo que nos juntemos!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )