e L’invent de la roda explicat en quatre números. L’Escoleta #2 |Nativa
Skip to content


L’invent de la roda explicat en quatre números. L’Escoleta #2

Escrit el 03/03/2019 per admin a la categoria L'Escoleta.
Tags:

L’Escoleta #2: “L’invent de la roda explicat en quatre números”
Amb Nando Cruz

Dijous, 21 de Març, de 19:00 a 20:30.
Bar Vinil. C/ Matilde 2. Barcelona.
Assistència lliure, amb inscripció prèvia. Aforament limitat.

Tot el que envolta a l’SGAE acostuma a ser obscur i indesxifrable, sobretot quan es tracta de diners, però després de mirar-s’ho de prop una temporadeta, el Nando Cruz diu de quedar una tarda i fer una breu classe de matemàtiques per desxifrar, entre altres coses, el mecanisme de percentatges, quotes i audiències que ha permès que les televisions públiques i privades hagin convertit els programes musicals de matinada en un negoci rodó.

L’Escoleta és una iniciativa del grup promotor de la cooperativa Indigestió que consisteix en muntar un seguit de sessions en les que les persones implicades en aquest procés compartim coneixements i inquietuds. Ens sembla una bona idea per donar forma a una cooperativa de consum cultural.

 

Inscripció a la sessió #2 de L’Escoleta

  Properes sessions previstes:

  6 d’abril: Passeig pel Raval de Consuelo i Tinta Fina.

  2 de maig: L’algoritme d’spotify i les eleccions, amb Dani Cantó.


  0 Respostes

  Si vols pots seguir els comentaris per RSS.  Pots escriure HTML senzill

  Trackback?  Autors

  Arxius

  Què és Indigestió?

  Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

  Contacte

  Mail to info(a)nativa.cat

  Política de privacitat

  Donen suport

  fesnos_indies
  mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )