Skip to content


Conèixer, estimar, la Consuelo. L’Escoleta #3

Escrit el 31/03/2019 per admin a la categoria L'Escoleta.
Tags:

L’Escoleta #3: “Conèixer, estimar, la Consuelo”
Amb Núria Inés (Tinta Fina)

Dissabte, 6 d’Abril, d’11:00 a 13:00.
Plaça de la Gardunya. (Davant la nova escola Massana).
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

Després del seu treball de recerca artística a l’entorn de la troballa dels diaris de Consuelo, Tinta Fina comparteix el que ha conegut sobre aquesta dona i la vida al Raval, i els dilemes amb que s’ha trobat al fer aquesta mena de treball, mitjançant un passeig pel Raval i una posterior conversa en un bar del barri.

L’Escoleta és una iniciativa del grup promotor de la cooperativa Indigestió que consisteix en muntar un seguit de sessions en les que les persones implicades en aquest procés compartim coneixements i inquietuds. Ens sembla una bona idea per donar forma a una cooperativa de consum cultural.

Inscripció a la sessió #3 de L’Escoleta

[contact-form-7 id=”26918″ title=”Inscripció a l’Escoleta #3″]

Properes sessions previstes:

2 de maig: L’algoritme d’spotify i les eleccions, amb Dani Cantó.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Monica: Uff como la verdad te hace daño!!! Superrrr
  • Myriam Perea: Magnífico! Divertido porque es certero.
  • Montse: Me ha encantado leerlo. Gracias!
  • vivi: que preciosidad y cuanta verdad!!! yo tengo gemelos, e 5 anhos, os dejo imaginar!!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )