e Conèixer, estimar, la Consuelo. L’Escoleta #3 |Nativa
Skip to content


Conèixer, estimar, la Consuelo. L’Escoleta #3

Escrit el 31/03/2019 per admin a la categoria L'Escoleta.
Tags:

L’Escoleta #3: “Conèixer, estimar, la Consuelo”
Amb Núria Inés (Tinta Fina)

Dissabte, 6 d’Abril, d’11:00 a 13:00.
Plaça de la Gardunya. (Davant la nova escola Massana).
Assistència lliure, amb inscripció prèvia.

Després del seu treball de recerca artística a l’entorn de la troballa dels diaris de Consuelo, Tinta Fina comparteix el que ha conegut sobre aquesta dona i la vida al Raval, i els dilemes amb que s’ha trobat al fer aquesta mena de treball, mitjançant un passeig pel Raval i una posterior conversa en un bar del barri.

L’Escoleta és una iniciativa del grup promotor de la cooperativa Indigestió que consisteix en muntar un seguit de sessions en les que les persones implicades en aquest procés compartim coneixements i inquietuds. Ens sembla una bona idea per donar forma a una cooperativa de consum cultural.

Inscripció a la sessió #3 de L’Escoleta

  Properes sessions previstes:

  2 de maig: L’algoritme d’spotify i les eleccions, amb Dani Cantó.


  0 Respostes

  Si vols pots seguir els comentaris per RSS.  Pots escriure HTML senzill

  Trackback?  Autors

  Arxius

  Què és Indigestió?

  Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

  Contacte

  Mail to info(a)nativa.cat

  Política de privacitat

  Donen suport

  fesnos_indies
  mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )