Skip to content


28O: Ràdio Nativa a la FESC

Escrit el 26/10/2018 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

Ràdio Nativa, la secció sonora de Nativa, participarà aquest diumenge a la FESC (Fira d’Economia Social de Catalunya) amb una emissió de 3 hores. Serà el proper diumenge 28, de 10’00 a 13’00, des de l’estudi que hi ha a Fabra i Coats.

El programa es podrà escoltar en streaming des d’aquesta mateixa pàgina o en aquests enllaços.

https://radiofabra.out.airtime.pro:8000/radiofabra_a

El programa serà realitzat per Joan Gener i Jordi Oliveras, amb Christian Len controlant la cosa tècnica, i constarà de música i converses amb convidats i convidades, xerrant d’Economia Social i Solidària, i molt especialment de la seva relació amb la cultura.

El programa s’inclou en una programació conjunta impulsada per la FESC, junt amb altres emissores comunitàries: Ràdio Trinijove, Ràdio Contrabanda i Ràdio Terra.

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Daniel: Muito bom. Muy Bueno!
  • enric: Grácies Ramon. Ho descrius amb molta profunfitat i bellesa.
  • Bani: He sentido a menudo las mismas cosas pero jamás hubiera sido capaz de expresarlas tan bien… Una abraçada
  • Capi: M’ha encantat.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )