e 19O. The Crab Apples al #4Raons |Nativa
Skip to content


19O. The Crab Apples al #4Raons

Escrit el 19/10/2018 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: .

The Crab Apples actuen a La Capsa el proper divendres, 19 d’octubre, a les 22’30, dins del #4Raons. Abans han establert el seu contacte amb El Prat, visitant l’escola de música d’El Prat, i comparant-la amb la seva experiència en una escola de Santa Eulàlia de Ronçana. El Gabri Guerrero en recull l’esperit en aquest collage.

Aquest concert serà la darrera col·laboració d’Indigestió amb La Capsa pel #4Raons, proposta que hem ajudat a dissenyar i en la que hem participat durant els darrers sis anys, amb molts moments i troballes gratificants. Agraïm a La Capsa, els grups participants i la gent d’El Prat que ha estat a l’entorn del projecte, la col·laboració, acompanyament i confiança, i ens quedem amb ganes d’embrancar-nos en nous projectes musicals ben aviat.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )