e Ràdio Nativa a No Callarem | Nativa
Skip to content


Ràdio Nativa a No Callarem

Escrit el 11/04/2018 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

Ràdio Nativa, la secció sonora de Nativa, participarà dins dels actes de la setmana per la llibertat d’expressió que organitza No Callarem amb una emissió de 3 hores. Serà el proper divendres 13, de 18’00 a 21’00, des de la Model.

[mixlr url=”https://mixlr.com/users/620752/embed”]

Conversarem amb gent que assisteixi a l’acte sobre el moment repressiu que vivim, sobre la llibertat d’expressió en sentit més general, i també sobre el que estigui passant en la programació d’actes. També escoltarem música i comptarem amb convidats i convidades que participaran expressament al programa. Si voleu, podeu hi participar amb idees, notes de veu o assistint el mateix dia (ens podeu escriure a info@nativa.cat).

El programa serà conduit per Rodrigo Laviña i Jordi Oliveras, i el podreu escoltar des de qualsevol navegador, al “player” que es veu més amunt o en aquest enllaç: https://mixlr.com/indigestio/

No deixeu de donar una ullada a la resta de programació d’aquest dies, de dimecres 11 a diumenge 15, que està plena de propostes interessants i que serà una bona ocasió per respirar una mica: No Callarem.

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )