e Ràdio Nativa a No Callarem |Nativa
Skip to content


Ràdio Nativa a No Callarem

Escrit el 11/04/2018 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

Ràdio Nativa, la secció sonora de Nativa, participarà dins dels actes de la setmana per la llibertat d’expressió que organitza No Callarem amb una emissió de 3 hores. Serà el proper divendres 13, de 18’00 a 21’00, des de la Model.

[mixlr url=”https://mixlr.com/users/620752/embed”]

Conversarem amb gent que assisteixi a l’acte sobre el moment repressiu que vivim, sobre la llibertat d’expressió en sentit més general, i també sobre el que estigui passant en la programació d’actes. També escoltarem música i comptarem amb convidats i convidades que participaran expressament al programa. Si voleu, podeu hi participar amb idees, notes de veu o assistint el mateix dia (ens podeu escriure a info@nativa.cat).

El programa serà conduit per Rodrigo Laviña i Jordi Oliveras, i el podreu escoltar des de qualsevol navegador, al “player” que es veu més amunt o en aquest enllaç: https://mixlr.com/indigestio/

No deixeu de donar una ullada a la resta de programació d’aquest dies, de dimecres 11 a diumenge 15, que està plena de propostes interessants i que serà una bona ocasió per respirar una mica: No Callarem.

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )