e 7J. Tertúlia oberta sobre les subvencions locals en cultura |Nativa
Skip to content


7J. Tertúlia oberta sobre les subvencions locals en cultura

Escrit el 28/05/2017 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Dimecres, 7 de Juny
Tertúlia oberta sobre les subvencions locals en cultura.

Lloc: L’Automàtica. Carrer de la Legalitat 18. Barcelona.
Horari: de 10’00 a 11’30 del matí.
Assistència lliure (* veure nota final)

Obrirà la conversa:

Ingrid Guardiola (Professora, productora cultural i membre del Comitè Executiu del Consell de Cultura).

Molta gent les posa en qüestió, des de diferents experiències i posicions, però les subvencions segueixen essent una de les principals fonts de finançament amb diner públic a la cultura, i probablement el mecanisme administratiu que més respecta l’autonomia dels projectes.

Tot i ser una qüestió de vigència eterna, recentment a Barcelona hi ha hagut nous processos de reflexió sobre el seu sentit i gestió, i ens sembla una bona ocasió per a parlar-ne en una conversa oberta. Ho farem aprofitant l’experiència i reflexions d’Ingrid Guardiola, que ha estat present en alguns d’aquests processos.

Com és habitual a les tertúlies organitzades per Indigestió hi haurà una introducció d’uns 30 minuts per emmarcar la conversa, i després establirem diàleg entre les persones participants.

 

* L’assistència és lliure, i podeu venir el dia de la convocatòria sense cap problema, però a nosaltres ens ajuda molt que ens aviseu, per a organitzar-nos millor. Si podeu, envieu-nos un correu a info@nativa.cat amb l’assumpte “tertúlia 7J” per a anunciar-nos que vindreu.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )