e Comença el #4Raons de 2017 |Nativa
Skip to content


Comença el #4Raons de 2017

Escrit el 02/04/2017 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , .

Aquest 2017 des d’Indigestió tornem a col·laborar amb La Capsa en el disseny i realització de la proposta #4Raons, un cicle de concerts que té com a objectiu principal alterar les regles habituals en la realització d’un concert, principalment pel que fa al contacte dels artistes amb el lloc on toquen.

Dit de forma molt resumida, la principal condició dels concerts que es fan al #4Raons és que els artistes hagin establert algun contacte previ amb la gent d’El Prat durant el mes anterior a l’actuació, i que en el concert ho facin notar. Amb això el que es pretén és modificar una mica la separació que imposa l’habitual sistema de programació de concerts, més distant, professional i centrat en la imatge mediatitzada dels artistes.

En relació a les anteriors edicions, aquest any hi ha algunes modificacions:

  • Els concerts es realitzaran al llarg de l’any enlloc de concentrar-se en un o dos caps de setmana, com ha estat en anteriors edicions. Amb això es pretén poder treballar més relaxadament, sense l’acceleració que suposen les propostes tipus festival, i també transmetre una imatge de major quotidianitat de la proposta.
  • Un grup de gent d’El Prat que en anteriors edicions ha tingut relació amb la proposta intervindrà en el projecte des del que anomenem “comissió d’amfitrions”, fent aportacions i propostes a l’hora de presentar gent als músics, i acompanyant el procés.

Ja hem començat a treballar amb el grup Seward per a preparar el primer concert. Fa uns dies, l’Adriano Galante i el Pablo Schvarzman, de Seward, van tenir un primer contacte amb Les dones sàvies de Sant Cosme, que els hi van proposar un passeig pel seu barri, i la participació en algunes activitats culturals d’aquests dies, i amb qui també han intercanviat impressions a l’entorn de la música.

Aquí hi ha un parell de clips realitzats pel David Sánchez Frías, que serveixen de testimoni d’aquesta trobada:

[youtube uzeBxCuB_ww 640 360]

[youtube jE9CHzI7oKA 640 360]

El concert de Seward a La Capsa està previst per al proper 21 d’abril.

Foto: Laura Cuenca

Foto: Laura Cuenca

Foto: Laura Cuenca

Foto: Laura Cuenca


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )