RTN: La música de los otros

(Segueix la campanya de micro-finançament per al manteniment i transformació d’Indigestió. Per acompanyar-la en la secció RetroNativa diverses persones recuperen continguts publicats anteriorment a Nativa.)

Cada cop tinc menys clara la figura del crític (musical), i és una sensació que neix de treballar des d’aquest costat de les coses, però vivint fora. Finalment, la crítica, com l’horòscop o el resultat de la loteria, omple un espai que decideixen empresaris. Aquest article, que vaig llegir enmig d’una de les meves periòdiques crisis de fe en el periodisme tal com el treballem, el podria haver escrit jo. La mateixa tesi, en format llibre, la trobareu a “Música de mierda”, de Carl Wilson.


LA MÚSICA DE LOS OTROS, de Nando Cruz: “El 4 de mayo el músico catalán más internacional del momento actuó ante 5.000 personas en Badalona. Solo un diario generalista cubrió el evento. ¡El músico catalán que más vende en todo el mundo! Juan Magán actuaba en el Palau Olímpic y, ni tratándose de un artista de éxito internacional que iniciaba gira en la ciudad que le vio nacer, TV3 decidió informar de tan especial y concurrido evento.” Llegir més

Extremoduro_-_Gira_2014_-_1 (1)

Extremoduro – Gira 2014. By Ruben Ortega (Own work) [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons