e RTN: La música de los otros | Nativa
Skip to content


RTN: La música de los otros

Escrit el 04/02/2017 per Lucía Flores a la categoria RetroNativa.
Tags:
(Segueix la campanya de micro-finançament per al manteniment i transformació d’Indigestió. Per acompanyar-la en la secció RetroNativa diverses persones recuperen continguts publicats anteriorment a Nativa.)

Cada cop tinc menys clara la figura del crític (musical), i és una sensació que neix de treballar des d’aquest costat de les coses, però vivint fora. Finalment, la crítica, com l’horòscop o el resultat de la loteria, omple un espai que decideixen empresaris. Aquest article, que vaig llegir enmig d’una de les meves periòdiques crisis de fe en el periodisme tal com el treballem, el podria haver escrit jo. La mateixa tesi, en format llibre, la trobareu a “Música de mierda”, de Carl Wilson.


LA MÚSICA DE LOS OTROS, de Nando Cruz: “El 4 de mayo el músico catalán más internacional del momento actuó ante 5.000 personas en Badalona. Solo un diario generalista cubrió el evento. ¡El músico catalán que más vende en todo el mundo! Juan Magán actuaba en el Palau Olímpic y, ni tratándose de un artista de éxito internacional que iniciaba gira en la ciudad que le vio nacer, TV3 decidió informar de tan especial y concurrido evento.” Llegir més

Extremoduro_-_Gira_2014_-_1 (1)

Extremoduro – Gira 2014. By Ruben Ortega (Own work) [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
  • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
  • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )