e Notícies d’Indigestió |Nativa
Skip to content


Notícies d’Indigestió

Escrit el 26/02/2017 per Jordi Oliveras a la categoria ARTICLES.
Tags:

Fa dos mesos vam obrir una campanya de micro-mecenatge per Indigestió, i ara, quan falten 7 dies per a que es tanqui, us volem posar una mica al dia de com està el projecte.

En primer lloc, com que a finals de gener ja vam tancar la primera ronda (a Goteo en tenim dues per la campanya) assolint el mínim que ens havíem proposat, vam decidir que era el moment de reprendre l’activitat interrompuda i d’iniciar el procés que havíem anunciat.

Pel que fa a l’activitat, com potser ja haureu vist, hem reprès les publicacions a Nativa. Durant aquest mes hi ha hagut columnes de Lucía Lijtmaer, Elena Fraj i Ramon Faura, així com un article de Laura Benítez Valero i dues propostes excepcionals que ens han enviat la Mireia Mora i el Daniel Sedcontra. Creiem que s’han notat per part de tothom -gent que ha escrit i lectors- les ganes de que això tornés a funcionar, a jutjar pels continguts i el nombre de les lectures, que superen amb molt la mitjana dels mesos de febrer dels darrers anys.

D’altra banda, també hem posat en marxa una segona edició del Curs de cooperativisme cultural que organitzem conjuntament amb Agost Produccions, i hi ha hagut una primera festa de celebració del bon funcionament de la campanya amb la gent que de moment ha cofinançat i ha pogut venir, que em sembla que molts recordarem amb alegria.

Pròximament hi haurà novetats sobre el fòrum Indigestió i alguna altra proposta de xerrada.

En el pla organitzatiu, hem començat a treballar per a complir el compromís de definir la cooperativa que havíem anunciat. És un procés encara molt incipient, però potser el més notori és que hem començat a treballar en un entorn d’unes 12-15 persones, tant en l’acompanyament de l’activitat que ja s’està fent, com en el procés de definició del projecte. Algunes d’aquestes tasques de definició segueixen un curs llarg, de donar voltes a les coses, o d’encaixar-les amb la seva definició formal, que així que puguem presentarem en obert, tot i que qualsevol persona que hi tingui curiositat ens pot escriure per a compartir detalls. D’altres, comencen a agafar forma.

Per exemple, estem treballant en com transformar Nativa en una eina més oberta, en la qual sigui més fàcil proposar publicacions o estar al dia dels temes que s’estan treballant per a poder-hi col·laborar.

Tot això és possible, no ho dubteu, gràcies al suport que hem rebut. Al suport econòmic que, tot i representar només una part del que necessitem, és el que ara ens permet assumir compromisos, i al suport humà i personal, que està essent evident de moltes maneres: des de les mostres de suport puntuals, fins les implicacions actives en les coses que ja estem fent.

Si fins ara no has trobat el moment de recolzar el projecte, i ara vols i pots, recorda, per exemple, que encara hi ha set dies per participar en la nostra campanya! Aquí va l’enllaç: https://ca.goteo.org/project/cap-a-la-cooperativa-indigestio

Seguirem informant.

[youtube qj96VOcQ4sc 640 360]

 

zizek


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )