e RTN: No publiqueu discos |Nativa
Skip to content


RTN: No publiqueu discos

Escrit el 23/01/2017 per Ramon Faura a la categoria RetroNativa.
Tags:
(Com a part de la campanya de micro-finançament per al manteniment i transformació d’Indigestió, en la secció RetroNativa diverses persones recuperen continguts publicats anteriorment a Nativa.)

ESTÀS ACABAT!: Sembla fàcil però són pocs els que veritablement ho assumeixen. L’obra d’art perfecta (acabada) no existeix. Per suposat, que sempre està oberta a la mirada de l’espectador, a qui en realitat hauríem de dir “significador”. El Lluis Nacenta ho explica molt bé, centrant-se en el cas concret de la gravació musical. En altres àmbits com l’arquitectura, entendre l’obra com sempre oberta és l’única manera de superar el model coactiu del moviment modern. Com a figura oposada al que proposa el Lluís Nacenta, se m’acut el monument, sempre igual a si mateix, amb un discurs oficial que anul·la la resta i que, amb la seva simple presència, foragita tota lectura discordant del passat. En anglès una cosa acabada és una cosa morta (You’re done).


 

NO PUBLIQUEU DISCOS, de Lluís Nacenta. “Els dos àlbums que més m’agraden de la meva col·lecció personal no són àlbums. El primer és una sèrie d’enregistraments sobre cinta magnetofònica de Glenn Gould, que es conserven a la Library and Archives Canada (la biblioteca i arxiu nacionals de Canadà), organisme que els ha posat a disposició de qui vulgui escoltar-los en aquesta adreça…” Llegir més

 

10718430075_5535e3d65b_b


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )