e RTN: Koitton Club |Nativa
Skip to content


RTN: Koitton Club

Escrit el 04/01/2017 per Bankrobber a la categoria RetroNativa.
Tags:
(Com a part de la campanya de micro-finançament per al manteniment i transformació d’Indigestió, en la secció RetroNativa diverses persones recuperen continguts publicats anteriorment a Nativa.)

 

Els amics de Nativa ens han demanat que ens submergim al seu arxiu i que escollim un article del seu ampli fons… I hem escollit aquest reportatge de Nando Cruz sobre el Koitton Club. El Koitton és una sala amb un plantejament basat en el cooperativisme i que, en pocs anys, s’ha convertit en un nou oasi cultural pel barri de Sants. El seu exemple ens agrada perquè mostra com converteix la necessitat cultural en un projecte amb cara i ulls que acaba arrelant al seu territori de proximitat.


KOITTON CLUB: FRUIT DEL BARRI I ESPAI DE CONREU, de Nando Cruz: “Des que l’any 96 va tancar el Communiqué, Sants no havia tingut una sala de concerts. Per aquesta raó, tres amics del barri van decidir muntar el Koitton Club. Ells mateixos van créixer anant de concerts a cases okupades com la Hamsa i Can Vies, i a equipaments públics com La Bàscula de la Zona Franca. Envoltats per un teixit veïnal que ha fomentat molt el cooperativisme, el Koitton va néixer el 2012 com una cooperativa.” Llegir més

Foto: https://www.lacol.coop/

Foto: https://www.lacol.coop/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )