e RTN: Sobre la violència | Nativa
Skip to content


RTN: Sobre la violència

Escrit el 29/12/2016 per Xavier Cervantes García a la categoria Re-Visions de portada, RetroNativa.
Tags:
(Com a part de la campanya de micro-finançament per al manteniment i transformació d’Indigestió, en la secció RetroNativa diverses persones recuperen continguts publicats anteriorment a Nativa.)

Una pregunta sobre els límits de la violència que en el fons és una reflexió sobre la ignorància com a fonament de la violència


SOBRE LA VIOLÈNCIA, de Ramon Faura: “Una història que mai he explicat i que en el seu moment va ser traumàtica. Quan el Nic, el meu fill, deuria tenir tres anys, un divendres que marxàvem de cap de setmana, sortíem junts de casa, dues maletes i la puta cadireta reglamentària que les autoritats t’obliguen a instal·lar al cotxe per la seguretat del nen (…)”. Llegir més.

Fotograma de la pel·lícula The Loneliness of the Long-Distance Runner, 1959.

Fotograma de la pel·lícula The Loneliness of the Long-Distance Runner, 1959.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...
  • Pep: He trabajado sobre esto, sobre los movimientos y acciones corporales -y las distancias- de músicos y público en...
  • Madreselva: Salú compañeras, desde Buenos Aires.
  • Hristina Milanova: Esto se debería hacer, gracias por promover la iniciativa !!!

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )