e RTN: Sobre la violència |Nativa
Skip to content


RTN: Sobre la violència

Escrit el 29/12/2016 per Xavier Cervantes García a la categoria RetroNativa.
Tags:
(Com a part de la campanya de micro-finançament per al manteniment i transformació d’Indigestió, en la secció RetroNativa diverses persones recuperen continguts publicats anteriorment a Nativa.)

Una pregunta sobre els límits de la violència que en el fons és una reflexió sobre la ignorància com a fonament de la violència


SOBRE LA VIOLÈNCIA, de Ramon Faura: “Una història que mai he explicat i que en el seu moment va ser traumàtica. Quan el Nic, el meu fill, deuria tenir tres anys, un divendres que marxàvem de cap de setmana, sortíem junts de casa, dues maletes i la puta cadireta reglamentària que les autoritats t’obliguen a instal·lar al cotxe per la seguretat del nen (…)”. Llegir més.

Fotograma de la pel·lícula The Loneliness of the Long-Distance Runner, 1959.

Fotograma de la pel·lícula The Loneliness of the Long-Distance Runner, 1959.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )