e Maria Arnal al Fòrum Indigestió |Nativa
Skip to content


Maria Arnal al Fòrum Indigestió

Escrit el 17/10/2016 per admin a la categoria Vídeos.
Tags: , .

Aquest any les intervencions musicals de Pepe Rovira, Extraño Weys, Gerard Segura i Maria Arnal al Fòrum Indigestió han tingut un paper diferent al d’altres anys, potser equivalent al d’un discurs més. En aquest vídeo recollim el moment en què la Maria Arnal va cantar la cançó d’Héctor Arnau “Heteronorma y relaciones de poder en la época de las representaciones del capitalismo postfordista (canción total)”.

Càmera: Paloma Mateos.

Aquí també podeu escoltar la versió d’Héctor Arnau amb Las víctimas civiles: https://siemprevictimas.bandcamp.com/track/heteronorma-y-relaciones-de-poder-en-la-poca-de-las-representaciones-del-capitalismo-postfordista-canci-n-total

_mg_1127

Foto: Carles Llàcer

Altres intervencions al Fòrum Indigestió.

Marta Vallejo
“Els meus amics culturetes”

Judit Font
“Perquè defensar la renda bàsica des de la cultura?”

Pedro Struckjel
“¿Se puede deshomologar la chocolatada?”

Roger Peláez
“Poder i ‘artilugis’ substitutoris”

Oscar Guayabero
“De centres i perifèries culturals”

  • També pots veure el vídeo del fòrum sencer.
  • Un clip amb una galeria de fotos del fòrum (6:40 minuts)

0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )