e 28S: Tertúlia sobre el ‘Pla integral de la música de Catalunya’ |Nativa
Skip to content


28S: Tertúlia sobre el ‘Pla integral de la música de Catalunya’

Escrit el 22/09/2016 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Dia: 28 de Setembre

Hora: 19:00h

Lloc: Al barri de Gràcia (Consultar)

Entrada lliure (màxim 20 persones)

El dia 15 de setembre es va presentar públicament el Pla Integral de la música de Catalunya. El Xavi Urbano, el Xavi Cervantes i el Jordi Oliveras hem pensat que estaria bé organitzar una trobada per a simplificar l’esforç de lectura i compartir impressions entre gent que no hem pogut participar en el seu procés d’elaboració, i també amb qualsevol que tingui ganes de fer-ne una análisi.

Ho farem el dimecres en una trobada oberta, però en un lloc petit, pel que hem pensat que estaria bé que prèviament ens feu constar que voleu venir. Ho podeu fer enviant un correu a info@nativa.cat.

Si no hi ha novetat, la trobada durarà un parell d’hores. El Xavi Cervantes obrirà amb un primer resum de la seva lectura, d’altres continuarem amb lectures més parcials, i finalment compartirem entre tothom que vulgui preguntes, alegries, dubtes i opinions.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )