e Formes de politització en la música | Nativa
Skip to content


Formes de politització en la música

Escrit el 31/07/2016 per Tinta Fina a la categoria Voyeur de romería.
Tags:

Resum gràfic de la xerrada “Formes de politització actuals en l’activitat musical”, realitzada el passat 14 de Juliol a Arts Santa Mònica.

blackis beltza 1 blackis beltza 2 blackis beltza 3 blackis beltza 4 blackis beltza 5 blackis beltza 6 blackis beltza 7 blackis beltza 8 blackis beltza 9 blackis beltza 10 blackis beltza 11 blackis beltza 12 blackis beltza 13 blackis beltza 14 blackis beltza 15 blackis beltza 16


 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )