e Formes de politització en la música |Nativa
Skip to content


Formes de politització en la música

Escrit el 31/07/2016 per Tinta Fina a la categoria Voyeur de romería.
Tags:

Resum gràfic de la xerrada “Formes de politització actuals en l’activitat musical”, realitzada el passat 14 de Juliol a Arts Santa Mònica.

blackis beltza 1 blackis beltza 2 blackis beltza 3 blackis beltza 4 blackis beltza 5 blackis beltza 6 blackis beltza 7 blackis beltza 8 blackis beltza 9 blackis beltza 10 blackis beltza 11 blackis beltza 12 blackis beltza 13 blackis beltza 14 blackis beltza 15 blackis beltza 16


 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )