e Formes de politització actuals en l’activitat musical |Nativa
Skip to content


Formes de politització actuals en l’activitat musical

Escrit el 08/07/2016 per admin a la categoria OPINIÓ.
Tags:

Dijous 14 de Juliol, a les 19’00 hores, a Arts Santa Mònica.

Taula rodona, amb Adriano Galante (Seward, Sindicat de músics), Lucía Lijtmaer (escriptora i periodista) i Daniel Granados (músic, investigador i productor cultural). Moderarà: Jordi Oliveras (Indigestió).

Si fa uns anys el debat sobre la dimensió política de la música, en el nostre entorn més immediat, podia partir de cert grau d’abstracció en les seves formulacions, en el present hi ha línies de debat, embrions organitzatius i propostes d’acció força més concretes que permeten considerar elements de materialitat en aquestes qüestions.

Parlarem d’aquestes qüestions en aquesta taula rodona partint de les aportacions dels convidats i convidada sobre l’estat d’actual de les coses en àmbits com les mirada de gènere sobre l’activitat musical, les propostes d’acció des de l’àmbit institucional i els posicionaments polítics des de l’organització dels músics, entre d’altres.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )