e Convocatòria pel 15è Fòrum Indigestió |Nativa
Skip to content


Convocatòria pel 15è Fòrum Indigestió

Escrit el 27/07/2016 per admin a la categoria Intervencions al Fòrum.
Tags:

El proper dimecres 7 de Setembre tindrà lloc el 15è Fòrum Indigestió, a les 19’00h, a l’Espai Germanetes. Amb aquesta cita donem forma a una vella idea en relació al Fòrum, que és convocar-lo a l’aire lliure i en un espai auto-gestionat. Fa temps que diem que ens agradaria obrir encara més la bonica trobada de gent que ha estat el fòrum els darrers anys, i fer-ho així ens sembla una via per intentar-ho.

IMG_3835

L’experiment d’aquest any no es limitarà a aquesta elecció de l’espai sinó que també prendrà forma en la decisió sobre les persones convidades a intervenir-hi. Tradicionalment hem pres la iniciativa des d’Indigestió buscant, triant i proposant a persones concretes per intervenir. Aquest cop fem una convocatòria oberta per a que qui tingui ganes de prendre la paraula ens ho digui. Ho farem així:

 • Busquem fins a 15 persones per a fer les “tradicionals” intervencions de 5 minuts al Fòrum.
 • Convoquem a que ens envieu propostes abans del 20 d’agost, a info@nativa.cat
 • En les propostes cal que consti: un títol, quatre ratlles sobre el que voleu dir i una breu presentació de qui sou.
 • Aquest any no estem per floritures, el tema de les intervencions serà una cosa tant òbvia com POLÍTICA CULTURAL. Però cal entendre aquest “tema” en un sentit d’allò més obert. Política cultural pot ser una elaborada crítica o proposta sobre el paper de les institucions, d’acord, però també ens interessen altres aproximacions al tema en to poètic, humorístic, jugant amb les paraules, amb interpretacions inesperades sobre el tema, anecdòtiques, des d’un punt de vista diferent al de la “cultura”, relats de ciència ficció, aportacions des de la creació artística, etc.
 • Entre el 20 i el 26 d’agost triarem unes vuit propostes que anunciarem públicament com a participants al Fòrum.
 • Tot i això deixarem algunes “places lliures” per a que, per un sistema més espontani que encara cal decidir, puguin participar altres persones el dia en qüestió.

Recordem algunes regles del joc i consells sobre les intervencions al Fòrum:

 • Es tracta de fer un monòleg d’un màxim de 5 minuts que uns músics s’encarregaran d’interrompre si es sobrepassa el temps.
 • Les intervencions són reflexions fetes en primera persona, i evitant referències al que hagin pogut dir altres participants. No hi ha rèpliques, debats, ni res que s’hi assembli, només la teva proposta llançada a l’audiència.
 • El fòrum no és una fira d’experiències. No es tracta d’explicar el teu treball, el del teu col·lectiu o associació, ni res similar. En el mateix sentit, tampoc es tracta d’intervenir en representació de ningú.
 • Convé portar-ho preparat. L’experiència de les diverses edicions anteriors ens demostren que els més experts oradors i oradores s’han estavellat davant el mur implacable dels músics moderadors.
 • Al mateix temps, ens encanta que persones no habituades a prendre la veu en públic ho facin en aquest espai. Tothom té coses a dir i la seva forma de fer-ho.
 • És aconsellable donar una ullada als vídeos de les anteriors edicions per veure el caràcter de la trobada.

Esperem que la proposta us interessi. I guardeu-vos la data!


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )