e 21J: Presentación de "Cultura en tensión" en Madrid | Nativa
Skip to content


21J: Presentación de “Cultura en tensión” en Madrid

Escrit el 08/06/2016 per admin a la categoria OPINIÓ.
Tags:

Martes 21 de junio, a las 19’00h.
Lugar: Enclave de libros. (Calle Relatores, 16. Madrid).
Entrada libre.

Con la participación de Lucía Lijtmaer, César Rendueles, Laura Huerga y Jordi Oliveras.

Libro disponible en nuestra tienda: nativa.cat/botiga.

Presentación del libro “Cultura en tensión. Seis propuestas para reapropiarnos de la cultura”, un libro que coeditamos, fruto de una propuesta de Laura Huerga, con Rayo Verde Editorial, y en el que trasladamos la dinámica y contenidos habituales en Nativa durante los últimos años al formato libro. El eje que religa los seis textos incluidos es la idea de apropiarnos o hacernos nuestra la cultura, atendiendo, desde muy diferentes perspectivas, a dinámicas que la alejan. Visto así, es lógico que comentemos dinámicas culturales en tensión.

CjnXbL0XAAAyB0g-1


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
  • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
  • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...
  • josep rovira: Hola Has oblidat la maxima tutóloga de la TV3 i de totes les cadenes de radio catalanes que es fan i es...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )