e Maria Arnal i Marcel Bagés al #4Raons | Nativa
Skip to content


Maria Arnal i Marcel Bagés al #4Raons

Escrit el 03/03/2016 per admin a la categoria ENTREVISTES.
Tags: , .

Apunts sobre Maria Arnal i Marcel Bagés (i una mica sobre Niño de Elche) que actuen al #4Raons a La Capsa d’El Prat, i sobre el treball que s’està fent posant en contacte músics i població. Publiquem el relat de Dídac Rocho sobre les seves trobades prèvies al concert, i una entrevista breu a El Prat Ràdio, de José David Muñoz i Jordi Oliveras a Maria Arnal i Marcel Bagés. Flamaradas, actuaran a La Capsa el divendres 4 de març.

 

Quins antecedents musicals i d’altra mena teniu?

Maria: El Marcel ja fa molts anys que s’hi dedica, i jo molts menys, però sí que es veritat que el nostre projecte ha volgut recollir molts processos que ja existien, i compartir els referents d’aquests processos. El més evident és “Compartir dona gustet” que és un col·lectiu que ja existeix des de fa gairebé 10 anys.

Com caseu cultura popular i cultura lliure?

Maria: Doncs ho casem de totes les maneres. Les formes que tenim de relacionar-nos amb el món a través d’aquestes dues vies són molt similars: són útils, són col·lectives, són quotidianes i tenen molt en compte la comunitat. A partir d’aquí nosaltres intentem creuar lèxics tant d’un com de l’altre, per això parlem de cançons de tradició oral i de codi obert, el que fem nosaltres no són cançons pròpies ni són versions: són remescles.

Què penseu de Niño de Elche?

Els dos: És una bèstia, és un animal!

Quina por…

Maria: És una persona increïble. Li agraeixo la capacitat de fer-me explotar el cap continuadament. Amb la manera que té de relacionar-se amb la música, amb allò polític, amb el món, amb el comú, amb el cos, amb el gènere… I sobretot amb la veu. I realment veure’l en directe és increïble.


4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...
  • Ana: Justament la desvinculacio del Mon laboral es allo mes ridicul de les exigencies dels prfossors fixos. Perdón el...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )