e Maria Arnal i Marcel Bagés al #4Raons |Nativa
Skip to content


Maria Arnal i Marcel Bagés al #4Raons

Escrit el 03/03/2016 per admin a la categoria ENTREVISTES.
Tags: , .

Apunts sobre Maria Arnal i Marcel Bagés (i una mica sobre Niño de Elche) que actuen al #4Raons a La Capsa d’El Prat, i sobre el treball que s’està fent posant en contacte músics i població. Publiquem el relat de Dídac Rocho sobre les seves trobades prèvies al concert, i una entrevista breu a El Prat Ràdio, de José David Muñoz i Jordi Oliveras a Maria Arnal i Marcel Bagés. Flamaradas, actuaran a La Capsa el divendres 4 de març.

 

Quins antecedents musicals i d’altra mena teniu?

Maria: El Marcel ja fa molts anys que s’hi dedica, i jo molts menys, però sí que es veritat que el nostre projecte ha volgut recollir molts processos que ja existien, i compartir els referents d’aquests processos. El més evident és “Compartir dona gustet” que és un col·lectiu que ja existeix des de fa gairebé 10 anys.

Com caseu cultura popular i cultura lliure?

Maria: Doncs ho casem de totes les maneres. Les formes que tenim de relacionar-nos amb el món a través d’aquestes dues vies són molt similars: són útils, són col·lectives, són quotidianes i tenen molt en compte la comunitat. A partir d’aquí nosaltres intentem creuar lèxics tant d’un com de l’altre, per això parlem de cançons de tradició oral i de codi obert, el que fem nosaltres no són cançons pròpies ni són versions: són remescles.

Què penseu de Niño de Elche?

Els dos: És una bèstia, és un animal!

Quina por…

Maria: És una persona increïble. Li agraeixo la capacitat de fer-me explotar el cap continuadament. Amb la manera que té de relacionar-se amb la música, amb allò polític, amb el món, amb el comú, amb el cos, amb el gènere… I sobretot amb la veu. I realment veure’l en directe és increïble.


4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news 4raons news

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )