e Recull del publicat el 2015 |Nativa
Skip to content


Recull del publicat el 2015

Escrit el 27/12/2015 per admin a la categoria OPINIÓ.
Tags:

S’acaba el 2015, i editem aquesta pàgina en que es pot fer una ullada ràpida a tot el que hem publicat a Nativa durant l’any:

https://nativa.cat/collita-nativa-2015/

 

Vist així en conjunt, destaquem algunes coses:

– Ha estat el primer any de la columna d’Elena Fraj, Lo repartido luce más, i, tot i que va arrencar l’any anterior, és el primer any sencer de les cròniques de Tinta Fina, Voyeur de Romeria, incorporant al to de Nativa l’humor d’una forma que potser no havíem integrat fins ara.

– L’humor també va estar present al Fòrum Indigestió de primavera, cohabitant amb el dolor, la poesia, la música, el compromís, la subtilesa i unes quantes coses més. Un fòrum que en les darreres edicions ha trobat derives de les que n’estem força contents.

– En aquest darrer trimestre també ha començat a escriure columnes a Nativa el Xavier Cervantes, i ha tornat a escriure, però posant l’accent en les entrevistes, el Nando Cruz. Amb ells i amb Ràdio Nativa la música torna a tenir un major pes a Nativa.

– També hem seguit comptant amb la publicació regular dels textos de Lucía Lijtmaer, la Marta Vallejo, Ramon Faura i Aida Sánchez de Serdio, que ens han donat moltes alegries.

– Com probablement és lògic, ha estat un any amb moltes aportacions a l’entorn de la gestió comunitària i les polítiques institucionals. Ens referim a articles com els de Jaron Rowan, Javier Rodrigo, Iván Miró o els escrits col·lectivament per Elena Ojeda, Judit Font i Xavi Urbano, entre d’altres.

– També destaquem la recuperació de les tertúlies -que probablement seguiran l’any que ve-, l’edició d’un llibret electrònic, amb els articles de Rubén Martínez, l’obertura -i èxit- de la pàgina de descàrregues i la recentment oberta Xarxa Nativa.

– A banda, Nativa segueix funcionant com un arxiu disponible de tot el que hem fet, i entre els articles més llegits aquest any també hi ha textos publicats en anys anteriors.

– Finalment, aquest també ha estat un any intens en la preparació del llibre Cultura en tensió, que properament presentarem!

– Hi ha hagut més gent darrera la feina de Nativa d’aquest any… Segur que entre imposicions del resum i despistes ens deixem noms. Gràcies també a tots ells i elles.

Bon any a tothom!


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )