Skip to content


10N: Cultura popular, innovació i…

Escrit el 03/11/2015 per admin a la categoria Esmorzars.
Tags:

Dimarts, 10 de novembre, de 10’00 a 11’30 del matí.
Tertúlia: Cultura popular, innovació i polítiques públiques.
Obriran la conversa: Judit Font (Ateneu de 9Barris) i Jaron Rowan (Investigador cultural).
Lloc: Ateneu La Torna. Sant Pere Martir 37. Barcelona.
Assistència lliure (llegiu la nota final del text).

Després de la primera tertúlia en la que ja vam parlar de cultura popular, ens vam quedar amb ganes de continuar amb el tema. D’una banda, en la conversa va aparèixer, sense que hi entréssim massa, el binomi cultura popular – innovació (com a contraposició irresoluble? com a necessitat de complementar?) sobre el qual pensem que valdria la pena aprofundir. De l’altra, van flotar en l’ambient -pensem- les ganes de fer aterrar una conversa que en bona part va ser conceptual, en les seves conseqüències polítiques i en aplicacions més concretes.

Per això convoquem aquesta tercera tertúlia -segona amb aquest fil de reflexió- i, ja que la cosa va una mica de binomis, la introduirem amb una conversa entre la Judit Font i el Jaron Rowan que segur que ens ajudarà a la resta de tertulians a indagar en espais de tensió i opcions pendents de resoldre.

NOTA FINAL: Per participar a la tertúlia no cal cap mena d’inscripció, però ens aniria molt bé i ajudaria a organitzar-nos, que ens envieu un correu a info@indigestio.com, amb l’assumpte TERTÚLIA, per avisar-nos de que teniu intenció de venir. També ens podeu escriure a aquest correu per qualsevol precisió, informació o altra comunicació que ens vulgueu adreçar.

 

Més informació i textos per anar-hi pensant:

Operación: Politizar la cultura popular, de Jaron Rowan.

La gestió comunitària dins l’economia social i solidària, d’Helena Ojeda, Xavi Urbano i Judit Font.

Una mica de calendari i preguntes i respostes sobre les tertúlies.

 

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Rubén Martínez: Gracias por el comentario, Laura. No digo que sean agentes pasivos, sino que tienen una posición...
  • Laura: Tampoco podemos situar a los artistas, etc. como agentes meramente pasivos en estos procesos. En el caso de...
  • Daniel: Qué buen artículo. Ciertamente se ha hecho a veces una lectura cómoda de la situación y se ha utilizado el...
  • De gismana y que.: Si subes la colla, te oyen hasta los cantos de la barrica.

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )