e Podcast de Ràdio Nativa (25/2/2015) |Nativa
Skip to content


Podcast de Ràdio Nativa (25/2/2015)

Escrit el 01/03/2015 per admin a la categoria Arxius d'audio, Podcast, Ràdio Nativa.
Tags:

IMG_2568Quart programa de ràdio Nativa. emès el 25 de febrer de 2015, on conversem amb Rubén Martínez i Irina Mutt, sobre qüestions polítiques, d’art (i de la seva dissolució), de formes d’alienació i d’activisme, entre d’altres. També hi ha una entrevista a Ricardo Duque, de l’Automàtica, i un comentari de Fernando Paniagua. I músiques diverses.

Realitzen i condueixen el programa: Lluís Nacenta i Jordi Oliveras.

 

[download id=”71121″]


 


4 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

  1. Xavi Esteban says

    Bravo. Programasso aquest. Molt bonic el relat del Fernando, molt interessants les reflexions sobre els espais de seguretat de l’art, sobre les relacions art i activisme, sobre l’impacte, sobre la premisa d’utilitat que sovint se li demana a l’art en aquesta relació, quasi publicitària, per fer atractiva la política… Sobre els dubtes… Felicitats.

  2. Fernando says

    Me alegro mucho de que te gustara el relato Xavi, es historia de vida…..vivida!!

  3. FraNCESCA LLOPIS says

    . bona eina de pensament.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )