e Podcast de Ràdio Nativa (25/2/2015) | Nativa
Skip to content


Podcast de Ràdio Nativa (25/2/2015)

Escrit el 01/03/2015 per admin a la categoria Arxius d'audio, Podcast, Ràdio Nativa.
Tags:

IMG_2568Quart programa de ràdio Nativa. emès el 25 de febrer de 2015, on conversem amb Rubén Martínez i Irina Mutt, sobre qüestions polítiques, d’art (i de la seva dissolució), de formes d’alienació i d’activisme, entre d’altres. També hi ha una entrevista a Ricardo Duque, de l’Automàtica, i un comentari de Fernando Paniagua. I músiques diverses.

Realitzen i condueixen el programa: Lluís Nacenta i Jordi Oliveras.

 

Radio Nativa - 25/02/2015


 


4 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

 1. Xavi Esteban says

  Bravo. Programasso aquest. Molt bonic el relat del Fernando, molt interessants les reflexions sobre els espais de seguretat de l’art, sobre les relacions art i activisme, sobre l’impacte, sobre la premisa d’utilitat que sovint se li demana a l’art en aquesta relació, quasi publicitària, per fer atractiva la política… Sobre els dubtes… Felicitats.

 2. Fernando says

  Me alegro mucho de que te gustara el relato Xavi, es historia de vida…..vivida!!

 3. FraNCESCA LLOPIS says

  . bona eina de pensament.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

 • Amós: Crec que tenen molt a veure els canvis provocats per les TIC i que han provocat canvis molt profunds, com el...
 • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...
 • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
 • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )