e Les coses molen mogollón |Nativa
Skip to content


Les coses molen mogollón

Escrit el 26/02/2015 per Estefania Moreno a la categoria ARTICLES, Arxius d'audio, Ràdio Nativa.
Tags: , .

Sempre m’ha fascinat d’en Joan Colomo la seva capacitat per expressar la complexitat i la profunditat en els termes més senzills, construint i creant des de la humilitat però filant sempre molt prim.

En aquest tema intimista que va realitzar expressament per al programa de Radio Nativa del passat 26 de gener, sembla que el Joan ens inciti a mirar més enllà de nosaltres mateixos, parlant-nos de les coses, així en general, però referint-se probablement a tot allò que existeix i que per aquest simple fet, mereix ser respectat i tingut en compte.

Diu en Colomo que les coses potser son més veritables que tu i que jo, i no està malament com a provocació per què, siguem sincers, en el nostre món, què pot ser més real que l’ingent jo? No aprofundiré perquè seria tema per a tota una vida d’exploració però en tot cas, em sumo a aquesta proposta latent que em sembla que ens fa la cançó de deixar de mirar-nos tant el melic i començar a cuidar totes les coses per què sí, per què hi son i per què com diu en Joan, les coses molen mogollón.

colomo


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )