Skip to content


26G: Tercera emissió de Ràdio Nativa

Escrit el 25/01/2015 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

radio3Demà, dilluns 26 de gener, a les 9 de la nit, nova emissió de Ràdio Nativa, un programa radiofònic que s’emet en directe per internet, incloent converses, música i altres continguts sonors que ens proposeu els lectors i colaboradors de la revista, més o menys relacionats amb l’ampli espectre de recerques i reflexions que habitualment tractem a Nativa.

El programa és realitzat per Lluís Nacenta i Jordi Oliveras. En aquest tercer programa conversarem amb Ramon Faura i Estefanía Moreno. També comptarem amb col·laboracions de Joan Colomo i Fernando Paniagua.

El programa es podrà escoltar en streaming accedint per www.nativa.cat, el dilluns a les 9 de la nit. Posteriorment també es podrà descarregar en podcast des de Nativa.

Ens farà molta il·lusió si l’escolteu (millor en directe!) i després ens feu els vostres comentaris, crítiques, suggeriments i propostes.

També podeu escoltar els anteriors programes, si no ho heu fet encara, per veure de què va la cosa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Alice Liddell: Avui m’has guanyat, Ramón.
  • Alice Liddell: Molt bé Ramón. I mira que mai a la vida quan anaves a la ETSAB hagués dat un duro pel que deies a la...
  • Conxa: Totalment d’acord, fa 26 anys ja em varem classificar com “madre añosa” i que?…graci2es
  • Baikal: Como la vida misma… Me reído a morir, me encantó! Justo me lo pasó una compañera porque me...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )