e La Maria Rodés ho tornarà a fer | Nativa
Skip to content


La Maria Rodés ho tornarà a fer

Escrit el 14/12/2014 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

Després de la bona experiència que vam tenir en la col·laboració amb la Maria Rodés al primer programa de Ràdio Nativa, on va versionar Povera Patria de Franco Battiato, triada entre les propostes que ens vau fer, repetim la jugada.

La Maria enregistrarà una nova versió, que estrenarà al segon programa, que emetrem en directe el proper dissabte 27, a les 9 del vespre. Ens podeu ajudar a decidir la cançó fent-nos arribar propostes que tinguin alguna relació amb la idea d’EXILI.

Cal que ens les envieu a radio@nativa.cat amb l’assumpte LA VERSIÓ, amb el títol, les pistes que considereu necessàries per localitzar la cançó, i amb una explicació breu sobre per què us agradaria que la cantés. Data límit: el 19 de desembre.

I per cert, ja que hi som, no oblideu que la Maria Rodés tocarà a Barcelona aquest mateix dia 19, finalitzant la gira del seu darrer disc!


Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

 1. Jordi Oliveras says

  Ja que hi som… jo penjo una proposta aquí:
  “J’arrive a la ville”, de Lhasa
  https://youtu.be/3nPwpK2pzJM

  [youtube 3nPwpK2pzJM 576 324]Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

 • Amós: La cultura a la qual pertanyo no pot debatre. El projecte no compensa cap mena d’esforç reflexiu donat un...
 • Mercè: Maravilloso articulo! No deberiamos, de todas maneras, preguntarnos que dinámicas de cuido podemos incorporar...
 • Lemmy Caution: Visca Meyerhold! https://en.wikipedia.org/wiki/ Vsevolod_Meyerhold?wprov=sfla1
 • María Serrano: Gracias por tu comentario Pep. Suena super interesante ese trabajo y si hay algo de él que se pueda...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )