e Educación conflictiva | Nativa
Skip to content


Educación conflictiva

Escrit el 21/12/2014 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

«Los especialistas en educación para el crecimiento económico no se limitan a hacer caso omiso de las disciplinas artísticas y humanísticas. En realidad, les tienen miedo, pues el cultivo y el desarrollo de la comprensión resultan especialmente peligrosos frente a la moral obtusa, que a su vez es necesaria para poner en pràctica los planes de crecimiento económico que ignoran la desigualdad.»

Martha C. Nussbaum (2010) «Sin fines de lucro. Por qué la democracia necesita de las humanidades» . Buenos Aires: Katz, Editores. p. 46

Cita dedicada a Pruden Panadès


Una resposta

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.

 1. Pruden Panadès says

  Moltes gràcies Roser!
  Per a tu i tota la gent de NATIVA :
  “Mais moi, furieux, j’ai répondu: “Non! non! non!” Et pour mieux accentuer mon refus, j’ai frappé si violemment la terre du pied que ma jambe s’est enfoncée jusqu’au genou dans la sépulture récente, et que, comme un loup pris au piège, je reste attaché, pour toujours peut-être, à la fosse de l’idéal.”
  Charles Baudelaire (Le Spleen de Paris, XXXVIII)Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

 • Ignasi Badia Nogués: Bravo per la reflexió. Ja fa temps que em deia a mi mateix que el problema no és el rei, sinó la...
 • Joan Cantin: M’ho he de tornar a llegir. Amb un cop no n’he tingut prou.
 • Merce Coll: Aplaudeixo la reflexió. Allargar el meu comentari seria pura redundància
 • enric pedascoll: Gràcies Ramon per posar paraules a un sentiment que segur més d´un compartim. Tots aquest...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )