e Demà, dilluns 15, el fòrum! - NativaNativa
Skip to content


Demà, dilluns 15, el fòrum!

Escrit el 14/12/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Com anunciàvem fa uns dies, demà dilluns 15 de desembre tindrà lloc el segon Fòrum Indigestió d’aquest any, seguint el costum -des de fa cinc anys- de dedicar una trobada al final de cada any a obrir alguna mena de reflexió sobre polítiques relacionades amb la cultura.

Probablement serà el fòrum més arriscat dels que hem fet en els darrers temps. Arriscat, principalment, per la forma de treballar que hem proposat, pel format que tindrà i per les preguntes que ens hem formulat.

Són preguntes que en alguns casos hem anat concretant a mesura que ha avançat el procés de treball. Per exemple, ens hem preguntat sobre la necessitat de buscar noves maneres de parlar de l’activitat cultural que facilitin la conversa i la presa de decisions amb un cercle més ampli de persones. O ens hem fet preguntes sobre els avantatges i inconvenients de parlar en termes de models de gestió.

Des d’ara, ja estem molt agraïts a tota la gent que ha jugat amb nosaltres en aquesta proposta tant oberta, que és molta i de moltes formes diferents. Ens sentim responsables d’ajudar a quallar aquestes aportacions i confiança. D’altra banda, més que mai, serà un fòrum obert que acabarem de tancar entre tots els qui ens trobem, a les 7 de la tarda, a l’Ateneu Popular 9Barris.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Jordi Oliveras: A mi hi ha alguna cosa de la provocació / hipòtesi inicial que no m’encaixa. Trobo que hi ha...
  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )