e 27D: Segona emissió de Ràdio Nativa | Nativa
Skip to content


27D: Segona emissió de Ràdio Nativa

Escrit el 19/12/2014 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

radio3

Escolteu-ho a: https://giss.tv:8000/nativa.ogg

El proper dissabte 27 tindrà lloc la segona emissió de Ràdio Nativa, un programa radiofònic que s’emetrà en directe per internet que inclourà converses, música i altres continguts sonors que ens vulgueu proposar els lectors i colaboradors de la revista, més o menys relacionats amb l’ampli espectre de recerques i reflexions que habitualment tractem a Nativa.

El programa és realitzat per Lluís Nacenta i Jordi Oliveras. En aquest segon programa conversarem amb Aida Sánchez de Serdio i Marta Vallejo, aprofitant la seva estada a Barcelona, de retorn provisional de les seves feines a Suècia i Alexandria. També escoltarem la versió que la Maria Rodés haurà triat i cantat. I algunes coses més.

El programa es podrà escoltar en streaming accedint per www.nativa.cat, el dissabte a les 9 de la nit. Posteriorment també es podrà descarregar en podcast des de Nativa.

Ens farà molta il·lusió si l’escolteu (millor en directe!) i després ens feu els vostres comentaris, crítiques, suggeriments i propostes.

També podeu escoltar el primer programa, si no ho heu fet encara, per veure de què va la cosa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )