e Convocatòria pel fòrum Indigestió |Nativa
Skip to content


Convocatòria pel fòrum Indigestió

Escrit el 02/11/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

OBRIM AQUESTA CONVOCATÒRIA PENSANT EN EL PROPER FÒRUM INDIGESTIÓ QUE TINDRÀ LLOC EL 15 DE DESEMBRE A l’ATENEU POPULAR 9BARRIS.

Busquem gent -entre vint i cinquanta persones- per un treball previ per pensar en polítiques culturals i les accions en les quals es podrien concretar. La finalitat és crear petits grups de treball que defineixin propostes senzilles per aportar al fòrum. Ens agradaria arribar a propostes de política cultural petites i concretes que puguin servir de mostra d’una manera de fer i pensar, més que a grans línies programàtiques. Els grups tindran DUES trobades durant el mes de novembre, de 2-3 hores cada una, i amb un horari a convenir amb els interessats i interessades.

Hi ha un marc que proposem com a punt de partida d’aquest treball, per tenir clars els marges del debat. L’hem concretat en aquests quatre punts:

> Pensem en la política com quelcom que fem i executem des de tots els racons de la societat, i no només com quelcom a decidir col·lectivament per a que s’executi des de les institucions.

> Ens agrada pensar en la relació entre les expressions i pràctiques habitualment acceptades com artístiques i creatives i la cultura, com una línia de continuïtat, i no com quelcom que distingeix l’especialista del que no ho és.

> Quan es parla de polítiques culturals falten veus no-especialitzades, no involucrades professionalment (com és el cas de creatius, crítics, empresaris culturals, gestors culturals, polítics culturals…). El que, per entendre’ns, podríem anomenar veus ciutadanes, ja que no acceptem la seva relegació al rol de públic.

> Necessitem visions descentralitzades de la cultura i les polítiques culturals, que passin per un lloc diferent als tòpics de la llibertat de mercat.

Si vols participar, ens hauries d’enviar un mail abans del 10 de novembre:

– a info@nativa.cat

– amb l’assumpte CONVOCATÒRIA FÒRUM

– amb el teu nom

– amb dues línies sobre tu

– i una idea sobre el que t’agradaria parlar (No t’angoixis amb aquesta pregunta, però tampoc et tallis. Si tens una idea concreta que t’agradaria plantejar, endavant. Si només tens clar una idea abstracta sobre el que et preocupa o l’àmbit que t’interessa, digues-ho així).

Per acabar:

– Serà divertit. Esperem passar-ho bé pensant juntxs

– Tothom s’hi pot apuntar! Volem, també, gent de fora del “rotllo cultural”!!!

– El treball serà coordinat per Jordi Oliveras (Indigestió) i Cristian Añó (Sinapsis). També comptarem amb altres persones convidades que tindran el seu rol toca-nassos en aquest joc.

Més informació: info@nativa.cat

(Per qualsevol dubte o ganes de comentar-ho que tinguis)


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )