e Agenda d'una tardor indigesta | Nativa
Skip to content


Agenda d’una tardor indigesta

Escrit el 09/11/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Recollim a continuació una agenda d’algunes activitats en les que des d’Indigestió estem implicats les properes setmanes, per si et ve de gust participar i acompanyar-nos en alguna o en totes:

Dijous 13 de Novembre, a les 21’00, al CCCB

Concert de Filastine i Dick El Demasiado, dins del cicle BCNmp7 Músiques en procés.

Es tracta d’un concert que programem conjuntament amb Internet 2 i Fundación Robo, amb la inspiració de fons de tenir en compte els vincles entre la música i el fet polític. En aquest programa radiofònic que vam enregistrar el passat 30 d’octubre, i que podeu descarregar en podcast ho expliquem una mica, a banda de compartir algunes inquietuds en relació al tema. Estem convençuts que Filastine i Dick El Demasiado ens ajudaran viure una experiència musical (i audiovisual!) interessant i carregada d’emocions. Més informació, AQUÍ.

Dimecres 26 de Novembre, de 21’00 a 22’00h, a internet (!)

Aquest dia estrenarem Ràdio Nativa, de moment un programa mensual, que realitzarem el Lluís Nacenta i el Jordi Oliveras, amb moltes col·laboracions, recollint més o menys l’esperit de la revista, i explorant també les seves aplicacions al món sonor. El programa es podrà escoltar en directe i també quedarà posteriorment disponible en podcast. No us podem avançar gaire més dels continguts, però de moment, si voleu, podeu participar en aquesta proposta preliminar vinculada al programa.

Dilluns 15 de Desembre, a les 19h, a l’Ateneu Popular 9Barris.

Fòrum Indigestió. El de tardor, el que té més format de debat i converses sobre cultura i política. També té una fase preliminar que t’expliquem en aquest enllaç. Ben aviat publicarem més informació.

Esperem que t’interessi!


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • francesc.Cardeña: Bravo ! Bravissimo! A mi també m´agraden les cases com les d¨ antes però encara m´agrada mes l´idea...
  • Merce Coll: Molt be la reflexió sobre aquest abans que agrada tant, sobre tot als de mes de 60..recordant que erem...
  • Nuria Aguirre: Es plantegen, amb molta inteligència, qüestions molt importants. Aportes molt elements que obren...
  • Fab: Me has dejado sin palabras, porque me las has arrancado una por una para decir lo que a mí se me enreda en la...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )