e 26N: Primera emissió de Ràdio Nativa | Nativa
Skip to content


26N: Primera emissió de Ràdio Nativa

Escrit el 23/11/2014 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

radio3

(Actualitzat el 26/11/2014)

Ens podreu escoltar, a partir d’una mica abans de les 21’00 des de l’adreça: https://giss.tv:8000/nativa.ogg

Com comentàvem fa uns díes, el proper dimecres 26 comença una nova proposta a Nativa: un programa radiofònic que s’emetrà en directe per internet que inclourà converses, música i altres continguts sonors que ens vulgueu proposar els lectors i colaboradors de la revista, més o menys relacionats amb l’ampli espectre de recerques i reflexions que habitualment tractem a Nativa.

El programa serà realitzat per Lluís Nacenta i Jordi Oliveras, i en aquest primer programa conversarem amb la Marina Garcés, escoltarem la versió que la Maria Rodés ha triat i cantat, i unes quantes coses més.

El programa es podrà escoltar en streaming accedint per www.nativa.cat, el dimecres a les 9 de la nit. Posteriorment també es podrà descarregar en podcast des d’aquesta pàgina.

Ens farà molta il·lusió si l’escolteu (millor en directe!) i després ens feu els vostres comentaris, crítiques, suggeriments i propostes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )