e 26N: Primera emissió de Ràdio Nativa |Nativa
Skip to content


26N: Primera emissió de Ràdio Nativa

Escrit el 23/11/2014 per admin a la categoria Ràdio Nativa.
Tags:

radio3

(Actualitzat el 26/11/2014)

Ens podreu escoltar, a partir d’una mica abans de les 21’00 des de l’adreça: https://giss.tv:8000/nativa.ogg

Com comentàvem fa uns díes, el proper dimecres 26 comença una nova proposta a Nativa: un programa radiofònic que s’emetrà en directe per internet que inclourà converses, música i altres continguts sonors que ens vulgueu proposar els lectors i colaboradors de la revista, més o menys relacionats amb l’ampli espectre de recerques i reflexions que habitualment tractem a Nativa.

El programa serà realitzat per Lluís Nacenta i Jordi Oliveras, i en aquest primer programa conversarem amb la Marina Garcés, escoltarem la versió que la Maria Rodés ha triat i cantat, i unes quantes coses més.

El programa es podrà escoltar en streaming accedint per www.nativa.cat, el dimecres a les 9 de la nit. Posteriorment també es podrà descarregar en podcast des d’aquesta pàgina.

Ens farà molta il·lusió si l’escolteu (millor en directe!) i després ens feu els vostres comentaris, crítiques, suggeriments i propostes.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )