e 15D Fòrum Indigestió |Nativa
Skip to content


15D Fòrum Indigestió

Escrit el 30/11/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

(actualitzat el 4/12/2014)

FÒRUM INDIGESTIÓ DE TARDOR
Micro-polítiques culturals.

Dilluns 15 de desembre, a les 19h
Ateneu Popular 9Barris.

Entrada lliure. Aforament limitat.

IMG_1776

Foto del passat fòrum feta pel Carles Llàcer

En aquest fòrum ens proposem buscar un lloc per debatre sobre política cultural diferent als més habituals. Fugint, ni que sigui per un dia, de les grans conceptualitzacions, buscarem una mida per la conversa més assequible a allò que podem percebre i desitjar en la nostra quotidianitat. Ho farem no només per modèstia sinó també des d’una certa desconfiança envers el pensament centrat en grans models. Ho farem, també, amb la voluntat d’ampliar la base de gent que ens podem atrevir a parlar de polítiques culturals.

Per la realització del fòrum, i en la línia d’experimentació habitual en aquesta convocatòria, partirem de cinc propostes de ficció política plantejades a partir del treball realitzat per la gent que ha volgut col·laborar en l’etapa prèvia de la trobada. Jugant amb aquests relats esperem tenir un debat breu però ric sobre aquestes qüestions.

Amb data d’avui, us podem avançar que, per exemple, sortiran idees per assaltar grans institucions culturals barcelonines o iniciatives amb afany de remoure les estancades relacions entre artistes i moviments socials.

Però no us espanteu, només seran ficcions…

 

Obriran el debat:

> Julia Solans. Il·lustradora i dissenyadora gràfica. web

> Oriol Fuster Cabrera. Periodista i traductor. Coordina la secció Expressions a La Directa.

> Raquel Friera. Artista. web

> Helena López Vallejo. Periodista. Escriu a El Periódico.

> Rubén Ramos Nogueira. Artista. Un dels creadors de Teatron

… presentant idees en les que està participant una llista llarga de gent que va respondre a la convocatòria.

Coordinen el Fòrum: Cristian Añó i Jordi Oliveras

Col.laboren: Ateneu Popular 9Barris, Sinàpsis, EART

 

 


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )