e 30-O. Polítiques musicals | Nativa
Skip to content


30-O. Polítiques musicals

Escrit el 28/10/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:
(actualitzat el 2/11)

Aquest dijous 30, a les 19’00 h. hem participat, junt amb gent de la Fundación Robo, el Carlos d’Internet 2, el Marc Balfagón, els músics Filastine i Dick el Demasiado, i sota la conducció de Lucía Lijtmaer en una tertúlia radiofònica en la que hem conversat sobre les relacions entre música i política.

La conversa es pot escoltar i descarregar des d’aquest enllaç: https://www.cccb.org/ca/audio-bcnmp7_poltiques_musicals-47222

  image002

La proposta es troba emmarcada en una col·laboració d’Intenet 2, Fundación Robo i Indigestió dins el cicle MP7, que organitza el CCCB, i serà el preàmbul del concert que tindrà lloc el 13 de novembre, amb Filastine i Dick el Demasiado.

Us convidem a guardar-vos les la data i, si no els coneixeu encara, a fer una mica de recerca sobre aquests dos interessants artistes.

Més Informació: https://www.cccb.org/ca/marc-bcnmp7_2014-45520

 

_________________________________________

Dick el Demasiado

[youtube GZlHOtiNvog 640 360]

Filastine

[youtube pTcAcAmlQwc 640 360]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Pachuco Choco: Vosaltres sí que sou GUAPOS!
  • Red Pèrill: Ets la meva reina, Roger.
  • Xavi Portalés: Ets gran Pepet! 😁🎵🐥💚
  • Empe: Sí, realmente una gran exposición de la realidad urbanística. Estuve en Estambul hace un par de meses. Descubrí...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )