e 30-O. Polítiques musicals |Nativa
Skip to content


30-O. Polítiques musicals

Escrit el 28/10/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:
(actualitzat el 2/11)

Aquest dijous 30, a les 19’00 h. hem participat, junt amb gent de la Fundación Robo, el Carlos d’Internet 2, el Marc Balfagón, els músics Filastine i Dick el Demasiado, i sota la conducció de Lucía Lijtmaer en una tertúlia radiofònica en la que hem conversat sobre les relacions entre música i política.

La conversa es pot escoltar i descarregar des d’aquest enllaç: https://www.cccb.org/ca/audio-bcnmp7_poltiques_musicals-47222

  image002

La proposta es troba emmarcada en una col·laboració d’Intenet 2, Fundación Robo i Indigestió dins el cicle MP7, que organitza el CCCB, i serà el preàmbul del concert que tindrà lloc el 13 de novembre, amb Filastine i Dick el Demasiado.

Us convidem a guardar-vos les la data i, si no els coneixeu encara, a fer una mica de recerca sobre aquests dos interessants artistes.

Més Informació: https://www.cccb.org/ca/marc-bcnmp7_2014-45520

 

_________________________________________

Dick el Demasiado

[youtube GZlHOtiNvog 640 360]

Filastine

[youtube pTcAcAmlQwc 640 360]


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )