e No se puede ser neutral frente al futuro |Nativa
Skip to content


No se puede ser neutral frente al futuro

Escrit el 23/09/2014 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn

«Desafortunadamente, demasiado a menudo los bibliotecarios han rechazado la naturaleza política del trabajo que realizan. En estos tiempos de intensa mercantilización de la información, los bibliotecarios han buscado jugar roles destacados en la nueva ‘sociedad de la información’. Para ello, han aceptado acríticamente los ideales de profesionalización y han adoptado los principios de objetividad y neutralidad.»

«Unfortunately, all too often librarians have rejected the political nature of the work they do. In these times of increased commodification of information librarians have sought to play leading roles in the new ‘information society’. In order to do so, they have uncritically accepted the ideals of professionalization and have embraced the principles of objectivity and neutrality.»

Iverson, Sandy (1998/1999). «Librarianship and Resistance». Progressive Librarian, 15, p. 14


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Autors

Arxius

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)nativa.cat

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )